Wi-Fi çekmiyor, ne tavsiye verebilirsin?

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Kolay gelsin. İlk öncelikle evimde (ekte router ve evin videosu var) salonda yeni televizyon alıp akıllı TV üzerinden Netflix, Bein Connect gibi ürünleri izlemek için odada Wi-Fi’nin iyi çekmesini istiyorum. Kendi odam dışında öbür odalarda Wi-Fi çekmiyor. Gerçekten bu konuda bana ne tavsiye verebilirsin? Videolarını izliyorum ama tabii ki bir yerden sonra beynim yanıyor. Ufak tefek bilgisayar ile ilişkim iyi ama birçok şeyi bilmiyorum diyebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Wi-Fi sinyal güçlendirici alacaksın. Küçük bir modem gibi. Prize takıp kurulumunu yaptıktan sonra Wi-Fi sinyali daha uzak mesafelere taşınıyor.

Türk Telekom bir Router kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Ve yine yanlışım yoksa fiber. Bunu tamamen emekli edip eve bir mesh sistem kurabilirsiniz. Tek bir Router ile boğuşmak yerine mesh kurmak daha iyi olabilir.

Asus Zenwifi Xd6 (W-1-Pk) Mesh Wifi Sistemi

Üstelik bu cihazlardan birisi doğrudan Router olarak çalışıp fiber bağlantısını yapacak. İkisi arasında da kablolu bir ara bağlantı (backhaul) yaparsanız işlem tamamdır.

Cihazın modeli ne ve aboneliğiniz kaç Mbps bir de oda nerede TV nerede arasında mesafe var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…