Merhaba, ampulüm her açılıp kapandığında renk değiştiriyor. Rengi değiştirmek istediğim zaman bilgisayarın başından kalkıp anahtara gitmek sinirlerimi bozuyor. Halihazırda bulunan anahtarlı sistemi de bozmak istemiyorum. Nasıl kontrol sağlayabilirim? Neye ihtiyacım var?
Merhaba, ampulüm her açılıp kapandığında renk değiştiriyor. Rengi değiştirmek istediğim zaman bilgisayarın başından kalkıp anahtara gitmek sinirlerimi bozuyor. Halihazırda bulunan anahtarlı sistemi de bozmak istemiyorum. Nasıl kontrol sağlayabilirim? Neye ihtiyacım var?
Merhaba, ampülüm her açılıp kapandığında renk değiştiriyor. Rengi değiştirmek istediğim zaman bilgisayarın başından kalkıp anahtara gitmek sinirlerimi bozuyor. Halihazırda bulunan anahtarlı sistemi de bozmak istemiyorum. Nasıl kontrol sağlayabilirim? Neye ihtiyacım var?
Fonri Akıllı Led Ampul, 9w, Titreşimsiz, 16.7 Milyon Renk, Sesli Kontrol, Wifi Kontrol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ampul desteksiz arkadaşlar. Anahtar kısmına müdahale etmem gerekiyor diye düşünüyorum ama ne yapacağım konusunda pek emin değilim. Arduino mini ve bir Wi-Fi kartı ile çözebilirim ama böyle yaparsam anahtar iptal olur.
Ampul desteksiz arkadaşlar. Anahtar kısmına müdahale etmem gerekiyor diye düşünüyorum ama ne yapacağım konusunda pek emin değilim. Arduino mini ve bir Wi-Fi kartı ile çözebilirim ama böyle yaparsam anahtar iptal olur.
Imou CL1B-5-E27 Akıllı LED WiFi Renkli Ayarlanabilir Işık Ampul en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Wifi ya da zigbee destekli akıllı rolelerden alınabilir. Akıllı roleyi anahtarın arkasına bağlayarak sorun çözülebilir.
Akıllı role alırken dikkat edilmesi gereken tek şey şu: çoğu akıllı role hem faz hem nötr ile çalışıyor (Bir tür vavien devresi kuruyor) o yüzden hem faz hem nötr kablosunu bağlamak gerek. Bizdeki çoğu konutta anahtara nötr kablosu gelmiyor. Çözümü var ama uğraşmak istemezdiniz.
Ya boat ya da duy kısmına roleyi yerleştirerek sorunu çözebilirsiniz ama bu sefer de anahtarı eski işlevi ile kullanamayabilirsiniz.
Elektrik tesisatınızı kontrol edin, yukarıdaki tesisat sorunu ile karşılaşırsanız nötr bağlantısı gerektirmeyen bir akıllı role tercih edin.