Doge

Yetkin
Makaleler
1
Elimde NRF24L01 modülü var. Menzili bana yetmedi.

Yenisini almak yerine kartın dahili anten ucuna, harici anten lehimlersem sizce çalışır mı? Deneyeniniz var mıdır?

1734871109770.webp

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Her iki modülde anten olmasına rağmen sonuç aynı.
Aklıma başka bir şey de gelmiyor...

@HDDKullanıyorum bu arada resmini attığınız modül ile bu modül aynı mı: ESP32-WROOM-32U Wifi Bluetooth Geliştirme Modülü Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®

Bunda modem antenini takabileceğim yuva var.

Bu model ESP 32 benim attığım modelden biraz daha güçlü bir model ve anten takma yuvası gibi bir kolaylığı var bütçeniz varsa güzel alet.

Bu model ESP 32 benim attığım modelden biraz daha güçlü bir model ve anten takma yuvası gibi bir kolaylığı var. Bütçeniz varsa güzel alet.
Araştırdım ama bulamadım, sizinkinde veya benim attığımda Analog pinleri var mı? Çünkü 2 adet Joystick bağlayıp Arduino Nano'daki nRF24L01 ile haberleşme sağlamam gerek.

Son düzenleme:
Araştırdım ama bulamadım, sizinkinde veya benim attığımda analog pinleri var mı? Çünkü 2 adet joystick bağlayıp Arduino Nano'daki NRF24L01 ile haberleşme sağlamam gerek.

Evet analog pinleri bulunuyor fakat bu kart ile elinizde bulunan nrf24l01'i haberleştirmek için yine NRF24L01 kullanmanız gerekecek eğer elinizde 2. bir Arduino kart varsa sadece antenli bir NRF24L01 alarak daha basit bir çözüme ulaşabilirsiniz.