Detaylar
Kim cevapladı?Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kaplama vs. yok. Multimetre ile akım alıyorum zaten. Başka bir yolu yok mudur?
HDDKullanıyorum
Üstün
Kaplama vs. yok. Multimetre ile akım alıyorum zaten. Başka bir yolu yok mudur?
NRF24L01 üzerine anteni lehimledikten sonra mesafenin artması lazım başka yapılacak bir şey yok.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Son çare deneyeyim lehimi.NRF24L01 üzerine anteni lehimledikten sonra mesafenin artması lazım. Başka yapılacak bir şey yok.
@HDDKullanıyorum Yok, işe yaramadı. Eğer antenlerin kutupları yoksa, olmuyor. Kendi sardığım bobini deneyeceğim.
Son düzenleme:
HDDKullanıyorum
Üstün
Yok, işe yaramadı. Eğer antenlerin kutupları yoksa, olmuyor. Kendi sardığım bobini deneyeceğim.
Antenin kutupları olmaz kendi sardığınız bobini deneyin bakalım ne olacak.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Her iki modülde anten olmasına rağmen sonuç aynı.Antenin kutupları olmaz. Kendi sardığınız bobini deneyin, bakalım ne olacak.
Aklıma başka bir şey de gelmiyor...
@HDDKullanıyorum Bu arada resmini attığınız modül ile bu modül aynı mı: ESP32-WROOM-32U Wifi Bluetooth Geliştirme Modülü Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Bunda modem antenini takabileceğim yuva var.
Son düzenleme:
HDDKullanıyorum
Üstün
Her iki modülde anten olmasına rağmen sonuç aynı.
Aklıma başka bir şey de gelmiyor...
@HDDKullanıyorum bu arada resmini attığınız modül ile bu modül aynı mı: ESP32-WROOM-32U Wifi Bluetooth Geliştirme Modülü Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Bunda modem antenini takabileceğim yuva var.
Bu model ESP 32 benim attığım modelden biraz daha güçlü bir model ve anten takma yuvası gibi bir kolaylığı var bütçeniz varsa güzel alet.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Araştırdım ama bulamadım, sizinkinde veya benim attığımda Analog pinleri var mı? Çünkü 2 adet Joystick bağlayıp Arduino Nano'daki nRF24L01 ile haberleşme sağlamam gerek.Bu model ESP 32 benim attığım modelden biraz daha güçlü bir model ve anten takma yuvası gibi bir kolaylığı var. Bütçeniz varsa güzel alet.
Son düzenleme:
HDDKullanıyorum
Üstün
Araştırdım ama bulamadım, sizinkinde veya benim attığımda analog pinleri var mı? Çünkü 2 adet joystick bağlayıp Arduino Nano'daki NRF24L01 ile haberleşme sağlamam gerek.
Evet analog pinleri bulunuyor fakat bu kart ile elinizde bulunan nrf24l01'i haberleştirmek için yine NRF24L01 kullanmanız gerekecek eğer elinizde 2. bir Arduino kart varsa sadece antenli bir NRF24L01 alarak daha basit bir çözüme ulaşabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-