Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Wi-Fi sinyalleri, engeller tarafından bloke edildiğinde kalite düşer.
Örneğin, duvarlar, kapılar, mobilyalar, kablosuz telefonlar, mikrodalga fırınlar gibi engeller sinyal kalitesini düşürebilir.
Bizim evin duvarları kalın ve 20'lik demir kullanılmış, kalite düşmemesi için modemden ara dağıtıcıya ekstra bir kablo çektim ve ayrı bir ağ oluşturmasına olanak tanıdım.
Örneğin, duvarlar, kapılar, mobilyalar, kablosuz telefonlar, mikrodalga fırınlar gibi engeller sinyal kalitesini düşürebilir.
Bizim evin duvarları kalın ve 20'lik demir kullanılmış, kalite düşmemesi için modemden ara dağıtıcıya ekstra bir kablo çektim ve ayrı bir ağ oluşturmasına olanak tanıdım.
Mesh sistem yapsam etkili olur mu?Wi-Fi sinyalleri, engeller tarafından bloke edildiğinde kalite düşer.
Eki Görüntüle 88225
- Makaleler
- 7
Eviniz 3 katlı dubleks ev ise tabikii faydalı olur. Evin her tarafında internet bulunmuş olur. Fakat hız konusunda bilgi sahibi değilim.
Yok tek katlı ama bilgisayara wifi ile bağlanıyorum. Router ile eşleyip kullansam daha mı iyi olur?Eviniz 3 katlı dubleks ev ise tabikii faydalı olur. Evin her tarafında internet bulunmuş olur. Fakat hız konusunda bilgi sahibi değilim.
- Makaleler
- 7
Cihaz elinizdeyse deneyin hocam. Cevabınızı bulacaksınız. Hız testi yapın, Oyun oynayın, Dosya indirin.Yok tek katlı ama bilgisayara wifi ile bağlanıyorum. Router ile eşleyip kullansam daha mı iyi olur?
Elimde değil ama almyaı düşünüyorum. Sağolun deneyimleriniz için.Cihaz elinizdeyse deneyin hocam. Cevabınızı bulacaksınız. Hız testi yapın, Oyun oynayın, Dosya indirin.