Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 6 Eylül 2024 #1 Wi-Fi eki olan anakartlarda, anakarta entegre edilmiş Wi-Fi, ve Bluetooth bulunuyor mu?
Çözüm Recep Baltaş 6 Eylül 2024 Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim. Cruslan dedi: Spesifik olarak bakman lazım. Sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim.
Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim. Cruslan dedi: Spesifik olarak bakman lazım. Sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.739 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.830 6 Eylül 2024 #2 Spesifik olarak bakman lazım. Tam modeli aratıp veya anakart üreticisinin sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Anlamakta zorluk yaşıyorsan anakart modelini yeni bir konu açarak Techolay Sosyal'de paylaş. Artı 0 Eksi
Spesifik olarak bakman lazım. Tam modeli aratıp veya anakart üreticisinin sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Anlamakta zorluk yaşıyorsan anakart modelini yeni bir konu açarak Techolay Sosyal'de paylaş.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 6 Eylül 2024 #3 Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim. Cruslan dedi: Spesifik olarak bakman lazım. Sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim. Artı 0 Eksi Çözüm
Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim. Cruslan dedi: Spesifik olarak bakman lazım. Sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.739 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.830 6 Eylül 2024 #4 Recep Baltaş dedi: Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim. Genişletmek için tıkla... Anten çıkıyor mu hepsinden? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim. Genişletmek için tıkla... Anten çıkıyor mu hepsinden?
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 6 Eylül 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim. Anteni ayrı satılan bir Wi-Fi anakart şimdiye kadar görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim. Anteni ayrı satılan bir Wi-Fi anakart şimdiye kadar görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 6 Eylül 2024 #6 Cruslan dedi: Anten çıkıyor mu hepsinden? Genişletmek için tıkla... Evet. Kutudan çıkıyor. Artı 0 Eksi