Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim.
Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim.Spesifik olarak bakman lazım. Sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir.
- Makaleler
- 4
Spesifik olarak bakman lazım. Tam modeli aratıp veya anakart üreticisinin sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir. Anlamakta zorluk yaşıyorsan anakart modelini yeni bir konu açarak Techolay Sosyal'de paylaş.
Wi-Fi olan anakartta Wi-Fi olmaması kadar saçma bir şey yok. Tabii ki entegre Wi-Fi var. Bluetooth olmayanı da görmedim.
Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim.Spesifik olarak bakman lazım. Sitesine girip bakabilirsin. Bazısında ayrıca anten alman gerekebilir.
- Makaleler
- 4
Anten çıkıyor mu hepsinden?Anteni ayrı satılan bir WiFi anakart şimdiye kadar görmedim.
Thanos
Üstün
Anteni ayrı satılan bir Wi-Fi anakart şimdiye kadar görmedim.
Teşekkürler bilgi için.
Evet. Kutudan çıkıyor.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-