Samuel Drake

Başarılı
Selam, bugün Windows Update'i kapatmak için Winareo Tweaker indirdim, Windows 11'i yeniden başlattıktan sonra herhangi bir uygulama çalıştığında %100'leri görüyor. Winaero Tweaker indirmeden önce güvenlik duvarını kapatmıştım. Laptopu tekrar açtığımda ASUS Armoury Crate güvenlik duvarı izin penceresini kapattım. Güç modları ile alakalı da olabilir belki. Kaspersky ile tarama yaptım, bir şey bulamadı ama sanırım bir sıkıntı var. Virüs, backdoor gibi bir şey bulaşmış olabilir mi?

@Hermione Jean Granger

Ekran görüntüsü 2025-07-06 231708.webp

Ekran görüntüsü 2025-07-06 231730.webp

Selam, bugün Windows Update'i kapatmak için Winareo Tweaker indirdim, Windows 11'i yeniden başlattıktan sonra herhangi bir uygulama çalıştığında %100'leri görüyor. Winaero Tweaker indirmeden önce güvenlik duvarını kapatmıştım. Laptopu tekrar açtığımda ASUS Armoury Crate güvenlik duvarı izin penceresini kapattım. Güç modları ile alakalı da olabilir belki. Kaspersky ile tarama yaptım, bir şey bulamadı ama sanırım bir sıkıntı var. Virüs, backdoor gibi bir şey bulaşmış olabilir mi?

@Hermione Jean Granger

"Malwarebytes" adlı antivirüs uygulamasını sil; çünkü gerçek bir koruma sağlamıyor. Eğer bilinçli bir kullanıcıysan, Windows Defender kullanabilirsin. Ancak unutma, tüm antivirüs yazılımları aşılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Winaero'yu geri yükleyip yaptığın ayarlamaları geri alın. Windows birbirine bağlı çalışan bir sistem, updateyi arka planda çalıştırmaya çalışan başka bir hizmet sistemi döngüye sokuyor olabilir. Güncellemeleri duraklatma için seçenek sunuyor. Böyle garip yöntemlere başvurmayın.

Virüs şüpheniz var mı? Orijinal kaynaktan mı indirdiniz?
https://winaerotweaker.com/ üzerinden indirdim. Şuan sadece chrome açık ve fanlar saçma bir şekilde kademeli artıyor.

Winaero'yu geri yükleyip yaptığın ayarlamaları geri alın. Windows birbirine bağlı çalışan bir sistem, updateyi arka planda çalıştırmaya çalışan başka bir hizmet sistemi döngüye sokuyor olabilir. Güncellemeleri duraklatma için seçenek sunuyor. Böyle garip yöntemlere başvurmayın.
Silmeden önce yaptığım değişiklikleri düzeltmiştim.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu 2 kodu sırasıyla yazmayı deneyin.

powercfg -setacvalueindex scheme_current sub_processor 5d76a2ca-e8c0-402f-a133-2158492d58ad 0

powercfg -setactive scheme_current