Uzun zamandır bilgisayarıma güncelleme gelmediği için merak edip Windows Update ayarına girip bakınca bu uyarı ile karşılaştım ve oradaki güncellemeyi yüklemeye çalışınca da hata veriyordu:
Windows'u 2021'in sonlarında, Recep Baltaş'ın Technopat'ta paylaştığı linkten kurmuştum.
Windows'u etkinleştirmeden kullanıyordum, -zaten bir key alacaktım- acaba onunla ilgili bir sorun mu diye bir key alıp etkinleştirdim. Bir değişiklik olmadı.
Bu hata ile ilgili birkaç çözüm yolu denedim ancak işe yaramadı.
Denediğim çözüm yolları bunlar:
www.technopat.net
www.technopat.net
Varsa başka çözüm olacağını düşündüğünüz yöntem, yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 11 yükseltmesi yapsam dosyalar falan da değişeceği için sorun düzelir mi acaba? Yükseltme derken sıfırdan kurulumdan bahsetmiyorum, yükseltme işte.
Windows'u 2021'in sonlarında, Recep Baltaş'ın Technopat'ta paylaştığı linkten kurmuştum.
Windows'u etkinleştirmeden kullanıyordum, -zaten bir key alacaktım- acaba onunla ilgili bir sorun mu diye bir key alıp etkinleştirdim. Bir değişiklik olmadı.
Bu hata ile ilgili birkaç çözüm yolu denedim ancak işe yaramadı.
Denediğim çözüm yolları bunlar:
Rehber: "Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir" hatası
Bu hatanın kaynağı, Telemetry hizmetini ya da gerekli bir Windows hizmetini kapatmanızdır. O&O ShutUp10 yazılımını indiriyoruz. Actions -> Undo all changes ('factory settings') diyoruz. Bunu yaptıktan sonra düzelmeli.
Çözüldü: Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası
Merhaba arkadaşlar daha öncesinde Regedit ve gpedit.msc Windows güncellemesini kaldırmak zorunda kalmıştm. Şimdi tekrar düzeltmeme rağmen bu lanet yazı kalıcı olarak duruyor çözümü bilen var mı?
Varsa başka çözüm olacağını düşündüğünüz yöntem, yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 11 yükseltmesi yapsam dosyalar falan da değişeceği için sorun düzelir mi acaba? Yükseltme derken sıfırdan kurulumdan bahsetmiyorum, yükseltme işte.