Windows 11'de bir yavaşlık söz konusu bayağı bir hantal çalışıyor sistem ama Windows 10 öyle değil sizce ne yapmalıyım? Bana bir çıkış yolu önerir misiniz?
Cevabınızı kendiniz vermişsiniz. Eski sistem olduğunu tahmin ediyorum. Windows 10'da kalın, destek sonunda ise ESU programına girebiliyorsanız (araştırıp bulabilirsiniz önümüzdeki aylarda, yasal olmayan ücretsiz ESU programına giriş yöntemi de var) giriniz, giremiyorsanız veya güvenmiyorsanız Linux'a geçebilirsiniz.

Sistemin yetiyorsa Windows 11. Genel bir güncelleme, bakım vb. yapmayı deneyebilirsin. Bağlantılarda kabaca bir şeyler önerdik.

Windows 10 özel sürümlerini falan kurcaladıysan diğer bağlantılardaki Shutup10, Optimizer tarzı uygulamaları da ucundan kullanmışsındır.

Bana soracak olursan aralarında çok fark yok. Gereksiz Win11 arayüzü vb. kurtulursan da aynı akıcılığı hissedersin. Oyun vb. kısmında da bence fark yok. Masaüstü belki akıcı gelmiyor olabilir.

11'de yavaşlık var mış konu açmana gerek yoktu LTSC 2021 kurun uzun sene gider.

Ben Windows 10'un hızlı oluşundan ve Windows 11'in temasını beğendiğimden dolayı ikisi arasında kaldım. Hocam.

O zaman Windows 10 kurun siz bile neyi kullanmanız gerektiğinizi söylemişsiniz :).

Ama 11'in teması, görselliği falan hoşuma gidiyor. Sadece sistem sanki yavaş çalışıyor hissiyatı veriyor.

Arkadaşlar, ben demeyi unuttum Windows 11'i kullanma sebebim daha çok görsellik ile alakalı. Yalnızca sistem yavaş çalışıyor gibi hissediyorum.(Kusuruma bakmayın doğru bir şekilde anlatamadım durumumu.)