Ömer_Yeter
Yetkin
Windows 11'de bir yavaşlık söz konusu bayağı bir hantal çalışıyor sistem ama Windows 10 öyle değil sizce ne yapmalıyım? Bana bir çıkış yolu önerir misiniz?
Cevabınızı kendiniz vermişsiniz. Eski sistem olduğunu tahmin ediyorum. Windows 10'da kalın, destek sonunda ise ESU programına girebiliyorsanız (araştırıp bulabilirsiniz önümüzdeki aylarda, yasal olmayan ücretsiz ESU programına giriş yöntemi de var) giriniz, giremiyorsanız veya güvenmiyorsanız Linux'a geçebilirsiniz.Windows 11'de bir yavaşlık söz konusu bayağı bir hantal çalışıyor sistem ama Windows 10 öyle değil sizce ne yapmalıyım? Bana bir çıkış yolu önerir misiniz?
Bu konudaki yöntemlere ek olarak optimizer de kullanabilirsiniz. Gizlilik ayarlarını yapıp, performans artıran 1-2 ayar açılabilir. Kendim de şöyle kullanıyorum. Ama bu ayarları yapmak bazı işlevleri kapatabilir. Yani ayarın açıklamasını yazıya tıklayarak okuyun. Ayarı kapatıp değişikliklere göz atıp geri de açabilirsiniz.Windows 11'e ayar yaparak kullanacaksanız olabilir.
11'de yavaşlık var mış konu açmana gerek yoktu LTSC 2021 kurun uzun sene gider.
O zaman Windows 10 kurun siz bile neyi kullanmanız gerektiğinizi söylemişsiniz.