Lessra

Başarılı
Arkadaşlar biliyorsunuz Windows 10'un desteğinin bitmesine 2 hafta falan kaldı. Sizce Windows 10'da kalmaya devam mı etmeliyim yoksa Windows 11'e geçmezsem ne olur? Bu sistemle Windows 11'i rahat kullanabilir miyim?

i3 12100F + ARC A750.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman key almam gerekmez mi? Windows 11 Pro'ya geçince key almama gerek yok galiba.
Yükseltme yapmadan geçiş yapmaya çalışırsan key isteyecektir. Windows 11'in 24H2 sürümünü tavsiye etmiyorum. Bariz bir şekilde sorunlu. Tabi yükseltme yaparken mecburi olarak geçeceksiniz ancak sonradan temiz kurulum ile (Format) başka sürüme geçiş yapabilirsiniz. Sade arayüz isterseniz, 23H2. En son yenilikleri deneyeceğim derseniz de insider sürümünde betaya geçip 25H2'yi deneyebilirsiniz.

Yükseltme yapmadan geçiş yapmaya çalışırsan key isteyecektir. Windows 11'in 24H2 sürümünü tavsiye etmiyorum. Bariz bir şekilde sorunlu. Tabii yükseltme yaparken mecburi olarak geçeceksiniz ancak sonradan temiz kurulum ile (Format) başka sürüme geçiş yapabilirsiniz. Sade arayüz isterseniz, 23H2. En son yenilikleri deneyeceğim derseniz de Insider sürümünde betaya geçip 25H2'yi deneyebilirsiniz.

Biraz uğraştıracak gibi ama bakalım 17 gün daha kafa rahat.

Yükseltme yapmadan geçiş yapmaya çalışırsan key isteyecektir. Windows 11'in 24H2 sürümünü tavsiye etmiyorum. Bariz bir şekilde sorunlu. Tabi yükseltme yaparken mecburi olarak geçeceksiniz ancak sonradan temiz kurulum ile (Format) başka sürüme geçiş yapabilirsiniz. Sade arayüz isterseniz, 23H2. En son yenilikleri deneyeceğim derseniz de insider sürümünde betaya geçip 25H2'yi deneyebilirsiniz.
Hocam windows uptade ile win 11 e geçicem ama dosyalarım felan her şey silinir mi?

Son düzenleme: