Hellmonger
Becerikli
Bence ortada bir suçlu aranacaksa o da Microsoft olmalı. Önce Windows 10 son işletim sistemi dediler. Sonra 11 çıkardılar, telemetri, bloatware doluydu ve optimizasyonu resmen rezaletti. Yarım yamalak bir işletim sistemiydi? Hâlâ da öyle, Windows 11 çok sorunlu bir işletim sistemi. Ama buna rağmen Microsoft diyor ki 10'da kalmak istiyorsan para vereceksin.
Kalmak istiyorsan değil 1 senelik sadece
Ayrıca Windows 10'a son işletim sistemi diye kızacak birileri varsa oda en çok benimdir orijinal Windows almıştım o dönemde kutulu 550 TL o dönemde paraydı. Fakat Windows 10 da çok sorunsuz çıkmadı eğer ilk zamanlarından beri kullanıyorsan onda da çok sorunlar yaşandı. Stutter sorunları oldu sistem kilitlenmeleri durduk yere donmalar. HDD disk bile kullanamıyordun başlarda. Mavi ekranlar oyunlarda problemler. 1 senede anca düzeldi. Ben Windows 11 sorunsuz demiyorum ama yaklaşık son 1 senedir hiçbir sorun yok yaşamadım. 12 de daha da çok sorun olacak. Şurada geçmek istemiyorsan vereceğin 85 TL
85 TL'ye dışarıda yemek bile yiyemezsin. Bir sigara parası. 30 dolar ya da 300 dolar olsa daha mı iyi olurdu? Adam isterse yapardı. 1 yıl için çok iyi fiyat abartmayın bence. Hak edip hak etmemek veya işletim sistemine kızmak çok başka şeyler. Var mı başka bir işletim sistemi yok oyunlar için öyle ya da böyle Windows'a mecbursun.