Veloctyz

Çalışkan
Hocam selam, yakın zamanda şu laptopu aldım ve gelmesini bekliyorum. Şu anki laptopta Windows 10 Single Language Home sürümü var.
  1. Windows 11 Pro mu, 11 Home mu? Aklımda Pro var. Zaten Home’daki her şeye sahip, üstüne özellikleri de var. Neden olmasın?
  2. Şu anki anahtarı Windows 11 Pro yazsam ve bundaki anahtarı devre dışı bıraksam olur mu?
  3. Biraz alakasız olacak ama BIOS güncellemekten çok korkuyorum, sıkıntı olur diye. BIOS güncellemek gerekli mi? Yani Windows kurulmadan önce BIOS güncellenmeli mi?

Windows 10 ürün anahtarı Windows 11'de çalışır. Örneğin 10 Home sürümüne sahipseniz 11 Home sürümüne geçiş yapabilirsiniz. BIOS güncellemeye gerek yok ama isteğe bağlı yapabilirsiniz. 11 Home sürümü yeterlidir. 11 Pro sürümünde gereksiz bir çok özellik var.

Windows 11 pro da olsa home da fark etmez, ikisi de seni götürür. Windows ürün anahtarını değiştirirsen sıkıntı olmaz. BİOS için şarjın yüksekken laptop üreticisinin sitesinden bir exe indireceksin, sonra ileri devam kur en son laptop yeniden başlayacak. Tam model verirsen daha da yardımcı oluruz.

Windows 10 ürün anahtarı Windows 11'de çalışır. Örneğin 10 Home sürümüne sahipseniz 11 Home sürümüne geçiş yapabilirsiniz. BIOS güncellemeye gerek yok ama isteğe bağlı yapabilirsiniz. 11 Home sürümü yeterlidir. 11 Pro sürümünde gereksiz birçok özellik var.

Hoxam ama şu anki laptopta Windows 10 Home Single Language mi ondan var benim Windows 11 Single Language mi kuramm lazım çalışması için bir de Pro ile Home arasında bazı özellekiler var ancak zaten Pro Home'daki tüm her şeye sahip nedn Home kurmalyım?

Yanlış bilgi: Windows 10 ürün anahtarı ile Windows 11 sürümleri etkinleştirilebilmektedir.
Windows 10 ürün anahtarı Windows 11'de çalışır. Örneğin 10 Home sürümüne sahipseniz 11 Home sürümüne geçiş yapabilirsiniz. BIOS güncellemeye gerek yok ama isteğe bağlı yapabilirsiniz. 11 Home sürümü yeterlidir. 11 Pro sürümünde gereksiz bir çok özellik var.
Windows 10 ürün anahtarı artık 11 Windows 11 için olmuyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoxam ama şu anki laptopta Windows 10 Home Single Language mi ondan var benim Windows 11 Single Language mi kuramm lazım çalışması için bir de Pro ile Home arasında bazı özellekiler var ancak zaten Pro Home'daki tüm her şeye sahip nedn Home kurmalyım?
O özelliklerin hiçbirini kullanmayacaksın olursa da zararı olmaz.

O özelliklerin hiçbirini kullanmayacaksın olursa da zararı olmaz.

Ayn dursun kullanmayacağım ama bir gün denk gelir diye Pro istiyorum zaten. Ek özellikler var diye ekstra batarya falan yemez değil mi? Aynı Home gibi durur sadece. Özellikler kullaınca ne fark eder?

Son düzenleyen: Moderatör: