Çözüldü Windows 11 24H2 hangi Preview sürümü indirilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasanxcd

Uzman
Windows 11 24H2 indireceğim ama hangi Preview'i indiriceğimi bilmiyorum. Release Preview mi, yoksa beta mı, dev mi kanarya mı?

Eğer İngilizce ISO indirmek istiyorsanız ve o yüzden Insider ISO sayfasına girdiyseniz Release Preview indireceksiniz. Zaten Techolay Sosyal'de @Recep Baltaş abimizin paylaştığı ISO da Türkçe Release Preview ISO dosyası.

Şu anda RTM sürüm Release Preview kanalında mevcut. Yani genele açılmasına henüz var ama az kaldı.

Preview sayılmaz artık, RTM oldu.
RTM diye indirip kurdum. YouTube video ekranı donması, Windows ayarlar yersiz yere çökmesi gibi sorunlar yaşayınca 23H2'e geri dönmüştüm. Sürücüler güncel ve geçen yıl incelediğiniz HP Victus 16 bilgisayara kurmuştum. Şimdi her bilgisayarda aynı şeyler olmayabilir fakat benim bilgisayarda bug mevcuttu, bununla uğraşmak yerine 23H2'e geri dönüş sağlamıştım. Bilgisayar marka sitesinde 24H2 sürücüleri yayınlamıştı, onları kurmama rağmen sorunlar yaşıyordum. Bence halen Preview. Son kullanıcılar yayınlandığı zaman büyük ihtimalle yaşadığım sorunları yaşamayacağım.

Windows 11 24h2 indiser prewiew iso
İso dosyasını buradan alıyorum resmi yani.

Ben RTM olanını kurdum kurduğum gibi yeşil ekran yedim sonra canary kanalına geçip art artta yeşil ekran yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…