Windows 11 başarısız mı oldu?

Kafada sıfır sorunla Atlas kullanıyorum.

Evet başarısız. Windows 12 için DRM gelsin o da başarısız olsun.

Hocam eksiklik yok sorun orada fazlalık var eski denetim masası duruyor daha adam akıllı bir şey yapsınlar önceki sürümlerden keskin bir ayrılışı olsun.

Başarılı olsa sence Windows 10'a 11'in özelliklerini ekler mi Microsoft?
Bu mantığa gore Vista da basarisiz oldu ama 7'de Vista'nin cogu ozelligi vardi. 7'de mi basarisiz?

Boşta 5 GB RAM kullanan bir OS tercih etmediğim için mağara adamı oldum bugün de. Modlu ya modsuz fark etmez, W10 halen çok daha stabil bir tercih. 10'da olmayıp 11'de olan bir telefon bağlantısı var herhalde özellik olarak. (iOS)

Nasıl 5gb kullanıyor. Defender açık bende 3 gb kullanıyor.

Hiçbir şey silip kapatmadım.

Toplam RAM'iniz 8 olduğundan. 16 olsaydı en az 5 GB kullanım olurdu sizinki de.
Bosta RAM kullaniminin fazla olmasi performans sorunu yapmadigi surece niye bir sorun teskil etsin anlamadim, Vista'dan beridir bu boyle zaten 11 ile alakasi yok. Ne kadar fazla RAM, o kadar fazla bosta onbellekleme, gayet guzel bir mantik. Bosta isletim sistemi hic bellegi kullanmasa ve hicbir seyi onbellege atmasa da bu sefer uygulamalariniz yavas aciliyor diye ahkam kesersiniz.

11'in 10 ile ayni NT cekirdek yapi numarasi var ve ozunde ikisi de ayni isletim sistemi neredeyse zaten. Keske hemen (Windows'ta bile olsa) yenilik karsiti olmadan once bi' detayli arastirsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…