Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Buradan çözülecek gibi değil. Regedit ile explorer kayıtlarını yeni kullanıcıdan taşımaya çalıştım vs. düzelmedi. Sanırım yeni kullanıcıya bu kullanıcıdaki dosya ve bilgileri taşımam gerek.
1 gün ChatGPT ile uğraştık ama tek çözüm yolu yeni kullanıcı hesabı oluşturup eskideki bilgi ve belgeleri taşımak oldu.
1 gün ChatGPT ile uğraştık ama tek çözüm yolu yeni kullanıcı hesabı oluşturup eskideki bilgi ve belgeleri taşımak oldu.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla yazın:
Veya Kurtarma kisminda "Sorunları Windows Update kullanarak çözün." var. Bozuk dosyaları onariyor, dosyalariniz silinmiyor, programlar vs. her şey kalıyor yerinde. Windows'un bir kopyasını baştan yüklemiş oluyor. Onu deneyebilirsiniz.
Bir komut daha buldum. PowerShell'i yönetici olarak başlatıp deneyebilirsiniz:
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Veya Kurtarma kisminda "Sorunları Windows Update kullanarak çözün." var. Bozuk dosyaları onariyor, dosyalariniz silinmiyor, programlar vs. her şey kalıyor yerinde. Windows'un bir kopyasını baştan yüklemiş oluyor. Onu deneyebilirsiniz.
Bir komut daha buldum. PowerShell'i yönetici olarak başlatıp deneyebilirsiniz:
Kod:
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.Windows.FileExplorer | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
The Shorekeeper
Üstün
Ayarlar > Kişiselleştirme > Temalar kısmına gidip varsayılan Windows temasını seçip tekrar bakabilir misiniz? Aero Lite temasını etkinleştirmeye çalışmışsınız gibi görünüyor.
SqiR
Başarılı
Açık temada sıkıntı yok ancak hala bozuk. Normalde burası böyle gözükmemesi lazım + koyu temaya geçince tekrar yazılar siyahta kalıyor. @The Shorekeeper
The Shorekeeper
Üstün
Açık temada sıkıntı yok ancak hala bozuk. Normalde burası böyle gözükmemesi lazım + koyu temaya geçince tekrar yazılar siyahta kalıyor. @The Shorekeeper
Eki Görüntüle 152677
Bu kısımdayken üstte "Görünüm" seçeneği gözüküyor, ona tıklayın ve "Döşeme" düzenini seçin.
SqiR
Başarılı
Buradan çözülecek gibi değil. Regedit ile explorer kayıtlarını yeni kullanıcıdan taşımaya çalıştım vs. düzelmedi. Sanırım yeni kullanıcıya bu kullanıcıdaki dosya ve bilgileri taşımam gerek.
Son düzenleyen: Moderatör: