Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SqiR

Başarılı
Yeni oturum açtığımda herhangi bir sorun yok anca kendi profilimde dosya yöneticisi bozuldu.

1749114526046.webp

Çözüm
Buradan çözülecek gibi değil. Regedit ile explorer kayıtlarını yeni kullanıcıdan taşımaya çalıştım vs. düzelmedi. Sanırım yeni kullanıcıya bu kullanıcıdaki dosya ve bilgileri taşımam gerek.

1 gün ChatGPT ile uğraştık ama tek çözüm yolu yeni kullanıcı hesabı oluşturup eskideki bilgi ve belgeleri taşımak oldu.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla yazın:

Kod:
sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Veya Kurtarma kisminda "Sorunları Windows Update kullanarak çözün." var. Bozuk dosyaları onariyor, dosyalariniz silinmiyor, programlar vs. her şey kalıyor yerinde. Windows'un bir kopyasını baştan yüklemiş oluyor. Onu deneyebilirsiniz.

images - 2025-06-05T122926.504.webp

Bir komut daha buldum. PowerShell'i yönetici olarak başlatıp deneyebilirsiniz:
Kod:
 Get-AppxPackage -allusers Microsoft.Windows.FileExplorer | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Maalesef denedim bunları. Geri yükleme noktasına dönmedi bilgisayar hata verdi. Zaten ne zaman ihtiyacım olsa geri yükleme noktasına dönmek sıkıntı yaratıyor.

Buradan çözülecek gibi değil. Regedit ile explorer kayıtlarını yeni kullanıcıdan taşımaya çalıştım vs. düzelmedi. Sanırım yeni kullanıcıya bu kullanıcıdaki dosya ve bilgileri taşımam gerek.

1 gün ChatGPT ile uğraştık ama tek çözüm yolu yeni kullanıcı hesabı oluşturup eskideki bilgi ve belgeleri taşımak oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm