Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FeernHost

Başarılı
İyi günler.

Öncelikle sistem özelliklerim şunlar:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
  • Anakart: Gigabyte A520M-DS3H
  • RAM: 2x8 XPG Gammix D35 DDR4 3200MHz
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070
  • SSD: Samsung PM830 2.5" 7mm
  • HDD: 500GB
Yukarıda belirttiğim sistemime Windows 11 kurmaya çalışıyorum. Microsoft'un kendi sitesinden "Media Creation Tool" aracı ile USB'yi hazırladım. BIOS bu anakart için en güncel olan F18 versiyonunda. TPM 2.0 aktif, Secure Boot aktif. Disk bölümünde SSD'nin tüm bölümlerini sildim ve SSD'yi seçip kuruluma başladım. En son aşamada sistem yeniden başlatılması gerektiği için reset atıyor. Ardından "cihazınız hazırlanıyor" ekranında birazcık kasılarak belirli bir yüzde seviyesinde takılıp kalıyor ve tekrar reset atıyor. Sonrasında 2 kez daha boot etmeyi deniyor ama başarılı olamadığı için "Kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı 0xc0000001" hatasını alıyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Gerçekten sinirlerimi bozdu çünkü.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240324_125933.webp
    IMG_20240324_125933.webp
    116,4 KB · Görüntüleme: 282
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam yanlış anlamayın ama bu canary olayını abarttınız. Düz Windows 11 önersenize ne abuk subuk sistemler öneriyorsunuz kullanıcılara?
Windows 10'da sorun yaşamıyormuş arkadaş. Windows 11 Canary sürümünde kurulum mantığı ile arayüzü değişmiş onu dene dedim birde. Sorun BIOS piliyle alakalıymış. Abuk sabuk derken ne demeye çalıştığınızı anlamadım.