Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Genel olarak düşürür veya düşürmez demek olmaz. Güncel tutmak bazı hataları düzeltmek ve güvenlik açısından önemli verileri içerebilir. Ekran kartı sürücülerini ise üretici sitesinden yapmak daha iyi olur.
Güncel tutman FPS'ten daha önemli, normal bir sistemin varsa bu tür güncellemeler FPS'i etkilemez ama Windows güncellemeleri güvenlik açıkları odaklı da olabiliyor, bu yüzden güncel tutman senin için faydalı olur.
Genel olarak düşürür veya düşürmez demek olmaz. Güncel tutmak bazı hataları düzeltmek ve güvenlik açısından önemli verileri içerebilir. Ekran kartı sürücülerini ise üretici sitesinden yapmak daha iyi olur.
efedesu
Yetkin
Hayir, nasil dusurebilir ki? Eger dusururse guncelleme yapmak dusurur veya arttirir cunku sistemde bir degisiklik olmadigi surece FPS degerinin degismesi pek olagan degil fakat olabilitesi mevcut.
Bu yanıta çözüldü atılmalıydı. Geçen bir arkadaş konu açmıştı bu olay hakkında. Tanınan birisi veya yetkili diye çözüm basmaktan vazgeçmelisiniz.Güncel tutman FPS'ten daha önemli, normal bir sistemin varsa bu tür güncellemeler FPS'i etkilemez ama Windows güncellemeleri güvenlik açıkları odaklı da olabiliyor, bu yüzden güncel tutman senin için faydalı olur.
Bu yanıta çözüldü atılmalıydı. Geçen bir arkadaş konu açmıştı bu olay hakkında. Tanınan birisi veya yetkili diye çözüm basmaktan vazgeçmelisiniz.
Ondan basmadim, o adam Update'lerin neden onemli ondan bahsediyor Yener de benim soruma tam cevap verdi.
Ama o da hakli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ondan basmadim, o adam Update'lerin neden onemli ondan bahsediyor Yener de benim soruma tam cevap verdi.
Ama o da hakli.
İkisi de aynı şeyi yazmışlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, daha önceden de demiştim, yine diyorum. Çözümlerin seçilmesi konu sahibine kalmıştır. Yanlış varsa bizler devreye gireriz. Çözüm mesajı ise tam olarak aynı değil. Ben ekran kartı sürücüsünü üretici sitesinden güncelleme iyi olur da demişim. Konunun çözülmesiğini düşünüyorsanız rapor sistemini kullanabilirsiniz. Sonuçta yardımcı olmak için buradayız. Çözüm, mesaj sayısı peşinde koşmak için falan değil. Çözüm sayısı fazla olan en iyisi falan da demek değildir. Daha önce değerli hocam, yöneticim ve kardeşim diyebileceğim @Recep Baltaş 'ı çözüm sayısında geçmiştim ama kesinlikle bu ondan iyi olduğumu göstermiyor. Konudaki çözüm, gerçekten çözüm değilse her zaman rapor sistemini kullanabilirsiniz. Gereken yapılır.
Arkadaşlar, daha önceden de demiştim, yine diyorum. Çözümlerin seçilmesi konu sahibine kalmıştır. Yanlış varsa bizler devreye gireriz. Çözüm mesajı ise tam olarak aynı değil. Ben ekran kartı sürücüsünü üretici sitesinden güncelleme iyi olur da demişim. Konunun çözülmesiğini düşünüyorsanız rapor sistemini kullanabilirsiniz. Sonuçta yardımcı olmak için buradayız. Çözüm, mesaj sayısı peşinde koşmak için falan değil. Çözüm sayısı fazla olan en iyisi falan da demek değildir. Daha önce değerli hocam, yöneticim ve kardeşim diyebileceğim @Recep Baltaş'ı çözüm sayısında geçmiştim ama kesinlikle bu ondan iyi olduğumu göstermiyor. Konudaki çözüm, gerçekten çözüm değilse her zaman rapor sistemini kullanabilirsiniz. Gereken yapılır.
Haklısın geçen biri de rekabet olurdu diyordu, sonuçta çözümü doğru cevaba mi vermişim evet. Çok abartıyorlar ya.
Yeni konular
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
-