Linux yükledim hocam.Windows'ta ne yaparsan yap temiz kurulumla yap. Güncelleme, yükseltme her türlü saçma sonuçları barındırıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Hangi dağıtım.
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Dedikleri gibi hangi dağıtım hocam?
Linux Mint hocam.
Windows 11 yükledim tekrardan ve aynı sorunlar hala mevcut.
Son düzenleme:
Windows 11 yükledim tekrardan ve aynı sorunlar hala mevcut.
Buradaki Mart 2024 sürümüyle yüklersen bir sorun olmaması lazım:
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.
Buradaki mart 2024 sürümüyle yüklersen bir sorun olmaması lazım:
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.techolay.net
Buradan kurdum tekrar hocam ama hala aynı. Windows 10'da performans çok düşük, Windows 11'de ise bug dolu.
Bu sürümde bile ilk sayfadaki sorunları yaşıyorsan sisteminde bir sorun olma ihtimali var.
Hocam Linux kurdum ChromeOS kurdum bir sorunla karşılaşmadım ama Windows olunca hep sıkıntılı çalışıyor.Bu sürümde bile ilk sayfadaki sorunları yaşıyorsan sisteminde bir sorun olma ihtimali var.
il_fenomeno
Uzman
Tek bir disk olarak, ayrılmamış alan olmayan şekilde diski silip yeniden Windows 11'i kurduğunuzda hâlâ söylediğiniz problemler oluyor demek. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. Ekran kartı ve işlemci değiştirdim yeni SSD aldım hala sonuç aynı.Tek bir disk olarak, ayrılmamış alan olmayan şekilde diski silip yeniden Windows 11'i kurduğunuzda hâlâ söylediğiniz problemler oluyor demek.![]()