Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmetpvp

Uzman
Windows 11'de netplwiz yazarak kullanıcı adını değiştirdim.
Ancak kapatıp açtığımda hesabımın gitmiş olduğunu fark ettim.
Sonrasında neler oluyor diye ayarları açmayı denedim, ancak açılmadı.
Denetim Masası'nı açınca bir hata aldım, ekran görüntüsünü atabilirim fakat sanırım tüm Windows hizmetleri devre dışı oldu.
Kullanıcı adını nasıl eski haline getirebilirim, bunun için bir CMD komudu var mı?
Denetim Masası'nda şöyle bir hata mesajı yazıyordu: "::{sayılar ve büyük harfler buraya seri numarası gibi dizilmiş}. Kullanıcı hesap adlarıyla güvenlik kimlikleri arasında hiçbir eşleştirme yapılmadı."

Çözüm
Sistem geri yükleme noktası var mı hiç? Sistem geri yüklemeyi deneyebilir misiniz?

Ayrıca aynı sorunu yaşamak için uğraştım ve kullanıcı netplwiz sekmesinden silindi. Sonrasında bilgisayarı tekrardan yeniden başlattım ve sorunum çözüldü. Yeniden başlatmayı denemediysen bir dene.
Hiçbir işe yaramayacak gibi gelse de biraz bakındığımda birkaç kişi sorunu bilgisayarı yeniden başlatmakla beraber çözmüş. Ayrıca eski kullanıcı adınızı hatırlıyorsanız adınızı eskisiyle aynı yapmaya çalışın.

Eskisi gibi nasıl yapabilirim diye sormuşsunuz, tekrardan netplwiz yapamıyor musunuz?

Hiçbir işe yaramayacak gibi gelse de biraz bakındığımda birkaç kişi sorunu bilgisayarı yeniden başlatmakla beraber çözmüş. Ayrıca eski kullanıcı adınızı hatırlıyorsanız adınızı eskisiyle aynı yapmaya çalışın.

Eskisi gibi nasıl yapabilirim diye sormuşsunuz, tekrardan netplwiz yapamıyor musunuz?
Hayır, yapamıyorum.

Sistem geri yükleme noktası var mı hiç? Sistem geri yüklemeyi deneyebilir misiniz?

Ayrıca aynı sorunu yaşamak için uğraştım ve kullanıcı netplwiz sekmesinden silindi. Sonrasında bilgisayarı tekrardan yeniden başlattım ve sorunum çözüldü. Yeniden başlatmayı denemediysen bir dene.

Son düzenleme:
Çözüm