Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Ocak 2025 güncellemesi (KB5050094), bazı Windows 11 kullanıcılarının Adobe Premiere Pro’da zaman çizelgesinde klipleri sürükleyip taşımalarını engelliyor. Sorun, özellikle farklı ölçeklendirme ayarlarına sahip çoklu monitör kullanıldığında ortaya çıkıyor. Microsoft henüz bir çözüm sunmadı, ancak en basit yöntem güncellemeyi Ayarlar > Windows Update > Güncelleştirme Geçmişi > Güncellemeleri Kaldır bölümünden kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmak.

Kaynak ve daha fazla bilgi için: Son Windows 11 güncellemesi, Adobe Premiere Pro programını bozuyor

Ocak 2025 güncellemesi (KB5050094), bazı Windows 11 kullanıcılarının Adobe Premiere Pro'da zaman çizelgesinde klipleri sürükleyip taşımalarını engelliyor. Sorun, özellikle farklı ölçeklendirme ayarlarına sahip çoklu monitör kullanıldığında ortaya çıkıyor. Microsoft henüz bir çözüm sunmadı, ancak en basit yöntem güncellemeyi ayarlar > Windows Update > güncelleştirme geçmişi > güncellemeleri kaldır bölümünden kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmak.

Kaynak ve daha fazla bilgi için: Son Windows 11 güncellemesi, Adobe Premiere Pro programını bozuyor

Güncellemeyi geri almak çözümün kendisi zaten Windows 11 Windows 10 gibi kullanılabilir olması zaman alacak sabır gerektiriyor daha çok taze operation System.

Umarım en yakın zamanda düzeltme gönderirler. Hazırladığım ve yayınlandığım özelleştirilmiş Windows ISO'ya daha dün bu güncellemeyi kurdum. Off Microsoft of.

Umarım en yakın zamanda düzeltme gönderirler. Hazırladığım ve yayınlandığım özelleştirilmiş Windows ISO'ya daha dün bu güncellemeyi kurdum. Off Microsoft of.

Dediğim gibi Microsoft Windows 11 de çırak konumundalar şu anda sabır ve zaman gerekiyor yakında Windows 11 Windows 10 gibi olacağına inanıyorum.(inanmak zorundayım)

Dediğim gibi Microsoft Windows 11 de çırak konumundalar şu anda sabır ve zaman gerekiyor yakında Windows 11 Windows 10 gibi olacağına inanıyorum.(inanmak zorundayım)
Kendi özel Windows sürümümde o sağ tık menüsünü düzenlemek için ne savaşlar verdim... Keşke onuda düzeltseler. Daha sağ tık menüsü var. Bir de explorer.exe'i bir appx paketine bağlamışlar piyasada WinPE yapan adamlar, Windows 24H2'yi deneyince sistem çöküyor. Yayınladıkları Windows Server 2025'in EVA sürümünde bile bir süre sonra explorer.exe çöküyor.

Kendi özel Windows sürümümde o sağ tık menüsünü düzenlemek için ne savaşlar verdim... Keşke onu da düzeltseler. Daha sağ tık menüsü var. Bir de explorer.exe'i bir appx paketine bağlamışlar piyasada winpe yapan adamlar, Windows 24H2'yi deneyince sistem çöküyor. Yayınladıkları Windows server 2025'in eva sürümünde bile bir süre sonra explorer.exe çöküyor.

Yine dediğime geliyor daha çırak konumundalar Windows 10'la işleri bitsin hamlığı üzerlerinden atsınlar ne neyle çalışıyor hata veren ne bulup güncelleme yayınlayacaklar Windows 10 da ilk zamanlarında böyle idi Windows 11 gibi olmasa da hatalı idi zaöam gerekiyor her şeyin ilacı zaman. Bekleyeceğiz.