Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
Kioxia Exceria'da 3D NAND bulunuyor. Kontrolcü olarak bildiğim kadarıyla ikisi de aynı kontrolcüyü kullanıyor. Ben olsam Kioxia Exceria'ya kurardım.
Hem bu sayede C diski daha geniş bir kapasiteye sahip olmuş olur, bu da daha büyük yazılımları kullanırken sıkıntı çekmemenizi sağlar.
Hem bu sayede C diski daha geniş bir kapasiteye sahip olmuş olur, bu da daha büyük yazılımları kullanırken sıkıntı çekmemenizi sağlar.
Ben de öyle yapmayı düşünüyordum, teşekkürler.Kioxia Exceria'da 3D NAND bulunuyor. Kontrolcü olarak bildiğim kadarıyla ikisi de aynı kontrolcüyü kullanıyor. Ben olsam Kioxia Exceria'ya kurardım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün sayfasını dümdüz okuyup ya da direkt ChatGPT'ye yazıp yorum yapmasak daha iyi olur. Günümüzde 2D NAND kalmadı zaten, yani bu artı bir özellik değil. Kingston A400'de de 3D NAND yongalar kullanılıyor zaten. Önemli olan NAND'ın türüdür. Örneğin TLC, QLC...
@atlasrise, hangisine kurduğun çok fark etmez. Exceria'ya kurabilirsin.
Max Caulfield
Üstün
Bilmiyordum, bilgi için teşekkürler. Zaten ana fikir Exceria'ya kurulmasının daha mantıklı olduğuydu.Ürün sayfasını dümdüz okuyup yorum yapmasak daha iyi olur. Günümüzde 2D NAND kalmadı zaten, yani bu artı bir özellik değil. Kingston A400'de de 3D NAND yongalar kullanılıyor zaten. Önemli olan NAND'ın türüdür. Örneğin TLC, QLC...
@atlasrise, hangisine kurduğun çok fark etmez. Exceria'ya kurabilirsin.
A400'ün farklı varyantları var, hepsinde Phison S11 kullanılmıyor.bildiğim kadarıyla ikisi de aynı kontrolcüyü kullanıyor.
Max Caulfield
Üstün
Bu durum gerçekten işleri değiştiriyor, kesinlikle Exceria'ya kurmak daha mantıklı.A400'ün farklı varyantları var, hepsinde Phison S11 kullanılmıyor.
@Caner Uncu, @Max Caulfield, ikinize de çok teşekkürler. Kağıt üstünde sanırım Kioxia'nın okuma-yazma hızları bir tık önde. Diğerinin sağlığı zaten düşmüştü biraz.
Max Caulfield
Üstün
O sağlık değeri çok kafaya takılacak bir şey değil bu arada. %0 olsa bile SSD sorunsuz çalışır. Önemli olan ölü blok çıkmamış olması ve kullanılmış yedek blok olmaması. Bu da detaylı SMART değerleri ile belli oluyor. Düz sağlık değerine bakılarak yorum yapmak doğru değil.@Caner Uncu, @Max Caulfield, ikinize de çok teşekkürler. Kağıt üstünde sanırım Kioxia'nın okuma-yazma hızları bir tık önde. Diğerinin sağlığı zaten düşmüştü biraz.