Çok basit şekilde, direkt internet veri alışverişinden anlaşılırdı, bakılır bağlandığı yerlere, IP'lerden, Domain'lerden öğrenilirdi, böyle bir şey yok yani, sadece senin her türlü verini her saniye toplayan telemetryler bulunuyor, Microsoft haricinde tüm donanım elemanlarıda, NVIDIA olsun AMD olsun senin verini çekiyor her an, bunlara bağlanıyor bilgisayar durup dururken, kapatılabilir, kapatılamıyorsa teknik bazı yöntemlerle engellenebilir örneğin Third-party network firewall programı kurarak bağlantılar engellenir, bunun dışında bir şey yok.

Arkadaşlar bir zamanlar Bitcoin kazma niyetine ekran kartlarını kiralama sistemi vardı.
Sonrasında HDD yöntemi çıktı, dijital para veriyorlardı.

Şu Microsoft afedersiniz çakallık yapıpta ya kullanıcıların RAM'lerini boşuna kendi amaçları için kullanıyorsa.

Mesela yapay zekâ için milyarlarca RAM almak yerine şebekeye bağlı olan bilgisayarların RAM'lerini yapay zekasını eğitmek için kullanıyorsa? Böyle şey varsa olay çıkar harbiden.

Yeni mevzu attılar ortaya, sistem RAM'e ihtiyaç duyunca boşaltıyor ya. AL kullan sonra bize verirsin tarzında takılıyor.

Şüphelenmedim değil yani. Windows 7 - 8.1 - veya 10 diyelim stabil RAM kullanımı vardı.
Ya kullanırdı, ya kullanmazdı.
Ben inanmıyorum hocam ya.