@Eagles, zaten kutunun ucuzuda 750TL çok fark yok, soğutucunun zararı olmaz, arkada 3.2 gen 2 portları var, kutuyu tam hızında kullanırsınız.

Benim de öyle aklıma geldi hocam. Dedim tam hız kullanırım bunu muhtemelen. Satsan çok para etmez zaten, en azından böyle değerlendireyim dedim.

Secure Erase yapıp sonra diğer diski taktığında diğerine bir şey olmaz.

Bu kullanım için Secure Erase çok da gerekli değil açıkçası, biçimlendirip kullanabilirsin. Bu arada evet Crucial P3 depolama olarak gayet iş görür.

Teşekkür ederim Caner hocam. 🫡 Evde bekleyeceğine, en azından işe yarasın. DRAM olmasa bile, yedekleme olarak iş görür diyorsan okeydir benim için.

Son bir soru daha soracağım sizlere. Disk biçimlendirmeden sonra, klasör kalıntısı olur mu Crucial içerisinde? Tamamen temizler değil mi? Daha önce bilgisayara takılı iken, klasörleri silemiyordum bu SSD içerisinden çünkü. İçerisinde Epic Games, Steam vs oyunları buna yüklerdim, kurulumları buraya yapardım. C diskini çok doldurmamak için tabi.

@Caner Uncu
@20424

@Eagles, direkt biçimlendirme yaparsanız sistem bölümleri varsa kalabilir, diskpart ile silerseniz hiçbir şey kalmaz.

Bu yöntem ile siliyorum hocam yarın o zaman? @20424

Hocalar ürün geldi. Akşama incelemesini yapayım forumda. Adamlar hediye haribo göndermiş. :cool:

İçerisinden 2 adet kablo, 1 adet termal pad, 1 adet minik tornavida çıktı.

Dosya Ekleri

• 20251022_115041.webp
    20251022_115041.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 48
  • 20251022_115404.webp
    20251022_115404.webp
    687,7 KB · Görüntüleme: 45