Teşekkür ederim Caner hocam. Evde bekleyeceğine, en azından işe yarasın. DRAM olmasa bile, yedekleme olarak iş görür diyorsan okeydir benim için.
Son bir soru daha soracağım sizlere. Disk biçimlendirmeden sonra, klasör kalıntısı olur mu Crucial içerisinde? Tamamen temizler değil mi? Daha önce bilgisayara takılı iken, klasörleri silemiyordum bu SSD içerisinden çünkü. İçerisinde Epic Games, Steam vs oyunları buna yüklerdim, kurulumları buraya yapardım. C diskini çok doldurmamak için tabi.
DiskPart, Windows’ta diskleri, bölümleri ve birimleri yönetmenize olanak sağlayan güçlü bir komut satırı aracıdır. DiskPart kullanarak bir diski temizlemek, tüm bölüm bilgilerini ve verileri siler ve sürücüyü yeni bir format için hazırlar. İşte DiskPart kullanarak güvenli bir şekilde bir diski temizleyip formatlama adım adım rehberi:
Uyarı: DiskPart'ın clean komutunu kullanmak, seçilen diskteki tüm verileri geri döndürülemez şekilde siler. İşleme başlamadan önce doğru diski seçtiğinizden emin olun. Önemli verilerinizi mutlaka yedekleyin.