kashidev

Üyecik
Flash diskime Windows 11 kurdum ve açılışta BIOS’tan flash diski seçerek kurulumu başlattım. İlk olarak mavi ekrandaki yükleme tamamlandı, ardından siyah ekranda “Bilgisayarınızı kapatmayın” uyarısıyla ikinci bir yükleme ekranı geldi. Bu aşamadan sonra bilgisayar açılış ekranında sürekli döngüye giriyor. Flash diski çıkarsam da, BIOS üzerinden SSD’yi seçsem de sistem açılmıyor. Açılışta sürekli yükleniyor ve tekrar başlıyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.

BIOS’ta "Secure Boot" etkin, "CSM" devre dışı olmalı. Bu ayarların doğru mu? Ayrıca Flash diski taktığında, UEFI olarak görünüyor olmalı. Kurulumu UEFI olarak başlat. USB'yi nasıl boot ettin? Flash diski Rufus ile UEFI uyumlu şekilde yeniden hazırla.

Flash diskime Windows 11 kurdum ve açılışta BIOS'tan flash diski seçerek kurulumu başlattım. İlk olarak mavi ekrandaki yükleme tamamlandı, ardından siyah ekranda “bilgisayarınızı kapatmayın” uyarısıyla ikinci bir yükleme ekranı geldi. Bu aşamadan sonra bilgisayar açılış ekranında sürekli döngüye giriyor. Flash diski çıkarsam da, BIOS üzerinden SSD'yi seçsem de sistem açılmıyor. Açılışta sürekli yükleniyor ve tekrar başlıyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.

Tekrardan flash belleği takınız diskleri ayarlayin biçimlendirin Windows 11 yüklendi yeniden başlatılıyor dediğin an flash belleği çekiniz yoksa kisa döngü olur.

Tekrardan flash belleği takınız diskleri ayarlayin biçimlendirin Windows 11 yüklendi yeniden başlatılıyor dediğin an flash belleği çekiniz yoksa kisa döngü olur.

Diskler için ne yapmam gerekiyor? Tüm diskler silip SSD'ye tıklayıp diski biçimlendir mi diyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet normal format atar gibi diskleri silip yeniden oluşturun her zaman yaptığınız gibi Windows 11 yükleniyor ekrani bittikten sonra yeniden başlatıyorken flashi çekin.
Her şeyi dediğiniz gibi yaptım ancak halen sorun yaşıyorum.

Ek olarak boot olarak 3 şey görünüyor;
Windows boot manager
UEFI: VendorCoProductCode 2.00, Partition 1
UEFI: VendorCoProductCode 2.00, Partition 2

Her şeyi dediğiniz gibi yaptım ancak halen sorun yaşıyorum.

Ek olarak boot olarak 3 şey görünüyor;
Windows Boot Manager.
UEFI: VendorCo ProductCode 2.00, Partition 1
UEFI: VendorCo ProductCode 2.00, Partition 2

Dostum neyi anlamiyorsun ki bak Windows 11 yükleniyor diyor sonra siyah ekran oluyor ya orada flash belleğe çek kısa döngü olmaz 1 seç.

Dostum neyi anlamiyorsun ki bak Windows 11 yükleniyor diyor sonra siyah ekran oluyor ya orada flash belleğe çek kısa döngü olmaz 1 seç.
Sorun zaten burada başlıyor boot ile ilgili sorunum yok windowsu seçtiğimde açılmıyor bilgisayar gigabyte yazan açılış ekranında döngüye giriyor. Flash disk olmadan giriyor döngüye

Sorun zaten burada başlıyor boot ile ilgili sorunum yok Windows'u seçtiğimde açılmıyor bilgisayar Gigabyte yazan açılış ekranında döngüye giriyor. Flash disk olmadan giriyor döngüye.

O zaman isonuz yanlış yazılmış bastan soyleseydiniz Windows 11 Media tool indir USB belleği bicimlendir ISO ve flash bellek mi diye sorarken ISO'yu seçmeyin diğerini secin tamam deyin.