Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.Dump oluştu mu hocam? Buradan bak istersen.
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
USB'den temiz Windows 11 kurulumu yapmak istiyorum fakat BOOT menüden UEFI modu seçtikten sonra bu mavi ekran geliyor ve 30 saniye sonra PC kapanıyor. (Komple güç kesiliyor kasa dahil)
Şu var, UEFI ye tıklayınca mavi ekrana geçiyor. Bilgisayar açılıyor sorun yok. Ama sanırım bir sürücü eksik ve o yüzden USB temiz kurulum yapmıyor.
Şu var, UEFI'ye tıklayınca mavi ekrana geçiyor. Bilgisayar açılıyor sorun yok. Ama sanırım bir sürücü eksik ve o yüzden USB temiz kurulum yapmıyor.
Kasaya mı? Sadece WİN11 USB takılı kasaya. Kontrolcü derken anlayamadım.
Kasaya mı? Sadece Windows 11 USB takılı kasaya. Kontrolcü derken anlayamadım.
Baktım oluşmamışDump oluştu mu hocam? Buradan bak istersen.
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
Get-FileHash "dosyanın dizini" komutunu girin. Ardından çıkan değeri burada paylaşın, kontrol edelim.Get-FileHash "C:\Users\kullanıcı adı\Desktop\Windows 11.iso"
1. ISO'yu indirerek yapmadım. MediaCreationTool_Win11_23H2 aracıyla direkt USB'ye yazdırdım.
- ISO dosyasını nereden indirdiniz? Dosyanın hatasız şekilde indiğinden emin misiniz, hash kontrolü yaptınız mı?
- İndirdiğiniz ISO dosyasının hash değerlerine ulaşmak için PowerShell'i çalıştırın ve
Get-FileHash "dosyanın dizini"komutunu girin. Ardından çıkan değeri burada paylaşın, kontrol edelim.
- Örnek kullanım:
Kod:Get-FileHash "C:\Users\kullanıcı adı\Desktop\Windows 11.iso"- USB belleğinizin marka ve modeli nedir? ISO dosyasını tekrar yazdırmayı veya farklı bir USB bellek ile kurulumu açmayı denediniz mi?
Kurulumda dump oluşmaz ki bu mavi ekran değil zaten.Dump oluştu mu hocam? Buradan bak istersen.