Merhaba arkadaşlar. Güvenlik açısından Github Microsoft Activation Scripts (MAS) veya Microsoft Store 9499 TL Windows 11 arasında hangisi mantıklı?
Detaylar
Kim cevapladı?yusufegekaya0
Başarılı
Standart kullanıcıya Defender yeterlidir.
Ucuza buradan almak mantıklı, ayrıca başlıkta antivirüs sormuşsun onun için de çok takıntılıysan Kaspersky kur.
www.hepsilisans.com
Windows 11 Lisans Satın Al - En İyi Fiyat! - Hepsilisans.com
Windows 11 Lisans Satın Al: En iyi fiyat garantisi ve anında teslimat ile farklı olanların tercihi olan Windows 11 lisansına hemen sahip ol!
www.hepsilisans.com
MAS'ı uzun zamandır kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Bence normal bir kullanıcı için gerçek lisans almaya değmez. MAS'da açık kaynaklı bir yazılım olduğundan sorunlu bir yazılım olsaydı topluluk tarafından farkedilirdi diye düşünüyorum.
pars
Üstün
O halde 2 yıllık satın aldığım 1 cihaz Kaspersky Premium'u kaldırayım mı?
O site güvenilir mi hocam?Ucuza buradan almak mantıklı, ayrıca başlıkta antivirüs sormuşsun onun için de çok takıntılıysan Kaspersky kur.
![]()
Windows 11 Lisans Satın Al - En İyi Fiyat! - Hepsilisans.com
Windows 11 Lisans Satın Al: En iyi fiyat garantisi ve anında teslimat ile farklı olanların tercihi olan Windows 11 lisansına hemen sahip ol!www.hepsilisans.com
Evet, ben retail almıştım yanlışlıkla oem gönderdiler Whatsapp tan yazınca retail gönderdiler.
Astronotarda
Üstün
Lisans satın almak gereksiz şu an, MAS kullanılabilir. Kullandıkları yöntem güvenli. OEM alacağım diyorsanız en güvenilir yer Sağlam Lisans diyebilirim.Merhaba arkadaşlar. Güvenlik açısından Github Microsoft Activation Scripts (MAS) veya Microsoft Store 9499 TL Windows 11 arasında hangisi mantıklı?
Güvenlik istiyorsanız da Kaspersky almanızı öneririm. Hem arkada aşırı az çalışıyor hem de koruması gayet iyi.