Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Asphodel
1782299488738.webp

1782299493645.webp

BAT regedit dosyaları vs. denedim hepsini ama çözülmüyor. Her oyuna girdiğimde çıkıyor.

Başlat menüsünden ayarlar (Windows + ı) > oyunlar > oyun çubuğu sekmesine gidin ve devre dışı bırakın.

1782300309884.webp

Kapalı hocam.

Bunu denedin mi bilmiyorum ama bu çözüyordu %100.
Çalıştırdım, biraz kurcalayayım; diğer bat dosyalarında reset atınca tekrar çıkmaya başlıyordu.

Son düzenleme:
Microslop işte. Her şeyi sisteme gömme huyları yüzünden oyun açıldığında olmayan gamebarı arıyor garibim. Allah aşkına LTSC kuran ne yapsın oyunla alakalı komponentleri. İsteyen kurar zaten.

PowerShell'i yönetici olarak açıp şu komutları denediniz mi?
Kod:
reg add HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\GameDVR /f /t REG_DWORD /v "AppCaptureEnabled" /d 0
reg add HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore /f /t REG_DWORD /v "GameDVR_Enabled" /d 0

Microslop işte. Her şeyi sisteme gömme huyları yüzünden oyun açıldığında olmayan gamebarı arıyor garibim. Allah aşkına LTSC kuran ne yapsın oyunla alakalı komponentleri. İsteyen kurar zaten.
Google, Android'de her şeye entegreli olduğu için kaldıramıyorsak, Google servislerini kaldırsak bu sefer çoğu uygulama çalışmıyorsa Microsoft'da aynı habitatı yaratmaya çalışıyor, en az 20 yıldır çalışan oyunlar şimdi Xbox servisleri olmadan oyunu kullanılamaz hale getirip, bunu bir zorunlulukmuş gibi bir algı yaratmaya çalışıyorlar, aynı Google'ın Android'de yaptığı gibi, tamamen iç içe bir sistem yaratıp vazgeçilemez ve kaçınılamaz bir şey oturtmak istiyorlar. İyi ki alternatifleri var ki (linux) bu kadar ileriye gidemiyorlar, Android tarafı tamamen kaybedilmiş durumda, adamlar APK kurmayı kaldıracak kimse bir şey yapamayacak, anca imza toplarlar, tekel çünkü, cihaza farklı bir işletim sistemi kuramazsın zaten.

Son düzenleme: