Arka planda çalışan gereksiz programlar, hizmetler vesaire nasıl temizlenir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
MSCONFIG ile girip bazilarini durdurabilirsin. Bu baslangic ayarlarini yapar Windows icin.
4rchura
Yetkin
Bu projeye bakabilirsiniz hocam. Seçeneklerin ne işe yaradıkları üzerlerine fareyi getirince çıkıyor, indirmek yerine yönetici olarak çalıştırdığınız PowerShell'e iex komudunu girmek daha kolay olacaktır: https://github.com/ChrisTitusTech/winutil
Ömer_Yeter
Yetkin
Şu video da yardımcı olur belki:
Son düzenleyen: Moderatör:
venovar
Yetkin
Sistem konusunda bir fikrim yok, bazı araçlar var, bu işe yarayan. Stabil bir Windows çıkıyor mu ortaya bilmiyorum. Ayrıca Windows'ta çalışan sistemler modüler yapıda mı? Değilseler birbirleri ile ilişki durumlarına göre; temizleme sonrası, saçma sapan hatalar, sorunlar ile karşılaşma ihtimaliniz olabilir. PC'ye ihtiyacınız olduğu bir durumda bu hatalardan nasibinizi alabilirsiniz. Benim tavsiyem, PC'yi ne amaçla kullandığınızı bilmiyorum ama; hiç dokunmayın. X kişisinde çıkmaz, Y kişisinde çıkmaz, sizde öyle bir anda bir sorun çıkartır ki, yapmamış olmayı dilersiniz.
Reend
Başarılı
Winutil aracını kullanabilirsiniz üstteki arkadaşların dediği gibi. Sistemi gerçekten çok rahatlatıyor.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-