Detaylar
Kim cevapladı?BlackShadow 35
Üstün
Massgrave varken anlamsız. Bağış yapmak isteyen alabilir o ayrı.
ShowKeyPlus - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Find your Windows product key with ShowKeyPlus. Your product key depends on the type of Windows version you bought: • If you bought Windows from an authorized retailer, the product key will only show as the Installed key. This applies to OEM System Builder keys as well. • If you upgraded...
apps.microsoft.com
Bana böyle key geldiğinde iletişime geçip yeni key almıştım.
29187 62
Uzman
Keyi kullandım ama retail değilmiş haberiniz olsun.Ben bir tane satın aldım; gelen mesaj şu şekilde isteyen denesin.
Merhaba,
EPIN kodunuz: Win Pro Key: TV4JY-NJCDF-GMWD2-JF6BC-CKCKM kullanımı:Windows 10-11 Pro Kurulum.txt BB993
Ürün: Windows 11 Pro Retail Lisans Key
İyi oyunlar dileriz. Teşekkürler!
Eki Görüntüle 272334
- Makaleler
- 3
Bedavaya sorunsuzca halletme yöntemi varken para vermenin ne anlamı var diyorum, isterseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim.Keyler hakkında çok az bilgim var hocam, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yakın da bir cihaz gelecek elime, ona Windows 11 kuracağım ama işte biraz araştırma yaparken bunu buldum. Aşağıda key paylaştım, isterseniz deneyin, bilemedim.
Superuser do 25
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Kanka, ben Windows kullanmıyorum zaten, lisans işleriyle de hiç bir alakam yok. Retail key'ler normalde pahalı oluyor, ucuzunu buldum, atıyorum. Attığım key'in retail olmadığından emin olmadığım için kendi cebimden para vererek ortaya key attım, insanlar kontrol etsin. Mantık bağlamını kurmadan önce, okumayı öğrenirsen senin için daha iyi olur. Zira 2 farklı ekran görüntüsünde konu ile ilgili deneyim ve bilgi yoksunluğumu dile getirdim. Dediğim gibi, iğneliyici konuşmadan önce yazdığımı okusaydın.Bedavaya sorunsuzca halletme yöntemi varken para vermenin ne anlamı var diyorum, isterseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim.
Superuser do 25
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Ücretsiz oluyorsa, normal birisi gibi gelirsin. Arkadaşlar, key'lere ihtiyacınız yok; şu şu yöntemle yapıyorsunuz dersin, konu kapanır. Ben sana yazmışım zaten mesajı, konu hakkındaki bilgiden yoksun olduğumu, bilenler de zaten yukarı düzgünce yazmış. Gelip bana şu şekilde konuşmanın ne mantığı var? "
"Derseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim." Beni aşağılar tarzda konuşman bana çok acizce geldi, haberin olsun.
"Derseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim." Beni aşağılar tarzda konuşman bana çok acizce geldi, haberin olsun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik KTC H25T7 24,5" FHD 200 Hz monitör 3.751 TL
- Fırsat Ekibi