Aldığınız keyleri şu uygulamadan doğrulayın. Bazılar MAK türü key de verebiliyor.

1786326664507.webp

Bana böyle key geldiğinde iletişime geçip yeni key almıştım.

Keyler hakkında çok az bilgim var hocam, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yakın da bir cihaz gelecek elime, ona Windows 11 kuracağım ama işte biraz araştırma yaparken bunu buldum. Aşağıda key paylaştım, isterseniz deneyin, bilemedim.
Bedavaya sorunsuzca halletme yöntemi varken para vermenin ne anlamı var diyorum, isterseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim.

Bedavaya sorunsuzca halletme yöntemi varken para vermenin ne anlamı var diyorum, isterseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim.
Kanka, ben Windows kullanmıyorum zaten, lisans işleriyle de hiç bir alakam yok. Retail key'ler normalde pahalı oluyor, ucuzunu buldum, atıyorum. Attığım key'in retail olmadığından emin olmadığım için kendi cebimden para vererek ortaya key attım, insanlar kontrol etsin. Mantık bağlamını kurmadan önce, okumayı öğrenirsen senin için daha iyi olur. Zira 2 farklı ekran görüntüsünde konu ile ilgili deneyim ve bilgi yoksunluğumu dile getirdim. Dediğim gibi, iğneliyici konuşmadan önce yazdığımı okusaydın.
1786344363751.webp

1786344360731.webp

1786344558770.webp

Ücretsiz oluyorsa, normal birisi gibi gelirsin. Arkadaşlar, key'lere ihtiyacınız yok; şu şu yöntemle yapıyorsunuz dersin, konu kapanır. Ben sana yazmışım zaten mesajı, konu hakkındaki bilgiden yoksun olduğumu, bilenler de zaten yukarı düzgünce yazmış. Gelip bana şu şekilde konuşmanın ne mantığı var? "
"Derseniz deneyin diyorsunuz. Çok mantıklı, hemen deneyeyim." Beni aşağılar tarzda konuşman bana çok acizce geldi, haberin olsun.
1786344914256.webp

1786344761495.webp

Aldığınız keyleri şu uygulamadan doğrulayın. Bazılar MAK türü key de verebiliyor.

Eki Görüntüle 272395

Bana böyle key geldiğinde iletişime geçip yeni key almıştım.

Ben tech parner isimli satıcıdan almıştım.