Yugix

Üyecik
Aşağıdaki videodaki talimatları takip ederek ilerlediğimde ister Windows tekrar yükleyerek ister olan işletim sistemi üzerinden bilgisayarı formatlayamıyorum. Arka planda engel oluşturacak bir uygulama da açık değil gördüğüm kadarıyla (Windows Defender genelde kapalı kullanıyorum, ünlemin sebebi o). Sorunu yaşayıp çözümü bilen var mı? Yoksa klasik USB ile Format'a mı dönmeliyim?
Windows 11 kullanıyorum bu arada.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-12 203910.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-12 203910.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran görüntüsü 2025-04-12 210013.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-12 210013.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 73
Selam. Size video atacağım orda izleye-izleye format at
link:

Eğer kurulum ekranında microsoft hesabı istiyorsa o zaman cmd ekranda start ms-cxh:localonly komutu yazın açılan ekranda orda yere hesap oluşturma diye bir ekran gelecek yerel hesap oluşturup ireli düğmeye basınca doğrudan masaüstüne ulaşacaksınız.

Aynı videoyu arkadaş atmış zaten.

Bir tane çözüm yazdım eğer kurulum ekranında Microsoft hesabı istiyorsa nasıl atlayabileceğini ait çözüm yazdım
Çözümü nedir? Yazıyorum: Eğer kurulum ekranında Microsoft hesabı istiyorsa o zaman CMD ekranda start ms-cxh:localonly komutu yazın açılan ekranda orada yere hesap oluşturma diye bir ekran gelecek yerel hesap oluşturup ireli düğmeye basınca doğrudan masaüstüne ulaşacaksınız diye çözüm yazdım. Özür dilerim ancak sorunu çözmek adına böyle yönteme baş vurdum.

Eğer kurulum ekranında microsoft hesabı istiyorsa o zaman cmd ekranda start ms-cxh:localonly komutu yazın açılan ekranda orda yere hesap oluşturma diye bir ekran gelecek yerel hesap oluşturup ireli düğmeye basınca doğrudan masaüstüne ulaşacaksınız.

Bir tane çözüm yazdım eğer kurulum ekranında Microsoft hesabı istiyorsa nasıl atlayabileceğini ait çözüm yazdım
Çözümü nedir? Yazıyorum: Eğer kurulum ekranında Microsoft hesabı istiyorsa o zaman CMD ekranda start ms-cxh:localonly komutu yazın açılan ekranda orada yere hesap oluşturma diye bir ekran gelecek yerel hesap oluşturup ireli düğmeye basınca doğrudan masaüstüne ulaşacaksınız diye çözüm yazdım. Özür dilerim ancak sorunu çözmek adına böyle yönteme baş vurdum.
Sakin olun. O kısıtlama daha gelmedi. 25H2 ile gelecek. Arkadaşın sorduğu şey bu değil.

Merhaba,
Windows keyimi hatırlamıyorum, uzun zamandır da format atmadım ama bu şekilde format atılırsa sanırım key girmeme gerek kalmadan aynı şekilde devam edebiliyorum değil mi ? Yoksa yanlış mı düşünüyorum? :neyse: