Donanım kimliğim:
USB\VID_8087&PID_0026&REV_0002
Bluetooth hoparlörü başka bir bilgisayarda ve telefonda görüp bağlanıyorum ve kullanıyorum. Bu bilgisayarda ise göremiyorum. Cihaz ekle kısmında sadece TV'yi görüyor. Sürücüyü güncelledim. İlk başta 2. seçenekte bilinmeyen aygıt yazdı tıkladığımda ise kayboldu.

1713992349459.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayara baglamaya calistiginiz zaman diger cihazla hala daha eslenmis olmasin? Diger baglanmis cihazlarin Bluetooth baglantisini tamamen kapatip denediniz mi?

Donanim kimligine gore Microsoft'un deposundaki en guncel suruculer icin:

Son düzenleme:
Bu bilgisayara baglamaya calistiginiz zaman diger cihazla hala daha eslenmis olmasin? Diger baglanmis cihazlarin Bluetooth baglantisini tamamen kapatip denediniz mi?

Donanim kimligine gore Microsoft'un deposundaki en guncel suruculer icin:

Diğer bilgisayar şu an kapalı ve istediğim zaman telefondan bağlanabiliyorum ama kendi bilgisayarımdan hiçbir türlü bağlanamıyorum.
Bu katalogdakilerden hangisini indirmem gerekiyor? En baştakini indirip denemiştim zaten fayda etmedi.

Diğer bilgisayar şu an kapalı ve istediğim zaman telefondan bağlanabiliyorum ama kendi bilgisayarımdan hiçbir türlü bağlanamıyorum.
Bu katalogdakilerden hangisini indirmem gerekiyor? En baştakini indirip denemiştim zaten fayda etmedi.
En guncelini dene diyecektim tam da, alt siradan birkac tane daha dene olmadi. Intel'in kendi sitesindekini denedin mi?

En guncelini dene diyecektim tam da, alt siradan birkac tane daha dene olmadi. Intel'in kendi sitesindekini denedin mi?
İntelin sitesindekini link olarak atar mısın lütfen. En alttakini indirdim deniyorum bundan sonra inteli de denemek istiyorum.

En alttakini denerken zaten en güncel yüklü dedi.

İntelin sitesinden kendim baktım şimdi buradan en güncel olanı denemiştim. Eski sürümleri deneyeyim dedim zaten daha günceli var diye hata veriyor.

Evdeki 2. bilgisayar Win10 ve hiçbir sıkıntı yokken Win11 sistemde sıkıntı yaşamam saçma sapan Win11'in yazılımsal sorunlarından kaynaklandığını düşündürtüyor bana.

Ne denersem deneyeyim olmadı. Bağlanamıyorum.

Son düzenleme: