Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Windows 11 24H2 sürümü resmi bir duyuruyla her bilgisayara yüklenebildiği açıklandı. Sizce yükseltmeye değer mi?

Sistem Bileşenleri
İntel i3-3220
Nvidia GT 630M
8 GB 1333 MHz DDR3 -RAM
128 GB SATA 3 SSD
320 GB HDD

Dizüstü bilgisayarım Win11, kasalı bilgisayarım Win10. İkisi arasında sürekli geçiş yapıyorum ve üstünlük bağlamında herhangi bir fark görmüyorum. Sıradan bir kullanıcı olan ben için yükseltmeye değmez. Bir nedenden dolayı yükseltme yapmak zorunda kalmadıkça bu şekilde devam edeceğim.

Dizüstü bilgisayarım Win11, kasalı bilgisayarım Win10. İkisi arasında sürekli geçiş yapıyorum ve üstünlük bağlamında herhangi bir fark görmüyorum. Sıradan bir kullanıcı olan ben için yükseltmeye değmez. Bir nedenden dolayı yükseltme yapmak zorunda kalmadıkça bu şekilde devam edeceğim.
Dizüstü ve Masaüstü arasında tonlarca fark varken 2 ayrı bilgisayarda işletim sistemi kıyaslaman hata zaten. Ayrıca sıradan kullanıcılar için Windows 11 gayet iyi bir işletim sistemi. Ben 22H2'den beri yeni laptopum ile deneyimliyorum ve 22H2 dosya gezgini sorunlarından sonra başka sorun görmedim.

2025'e kadar Windows 10 desteği devam ediyor. Bitince istersen yükseltirsin ama eski sistemlerde çok kasar.
Zaten orijinal yöntemlerle yükseltemez şu an. Sistem çok eski.

Windows 11 23H2 bile cihaz (Lehimli cihazlarda özelikle) Çok darboğaz yaşarken geçmeniz bence saçma olur. Windows 10 şimdilik iyidir.