• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Windows 11'de bellek bütünlüğü ve sanallaştırma tabanlı güvenlik kapatılmalı mı?

Hocam rdr 2 için verebileceğiniz ayar var mı peki

DLSS i etkinlestirin oyunun ayarlarindan laptop ise eger dlss performance oneririm.

Acikcasi ben rtx 3050 mobile ile gayet iyi oynamistim rdr 2 yi acabildigim ayarlar hep ultra ancak 4 gb vram yetmiyordu diger ayarlari acamiyordum.

Sizin sisteminiz benimkinden kat kat daha iyi rahat rahat oynarsiniz dlss de acarsaniz super.

Eger performans sikintisi varsa miner veya baska bir zararli yazilim olabilir sistemde veya arkada acik sistem kaynaklarini tuketen bir uygulama diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Hepsini kapatıyorum: Secure Boot, TPM, çekirdek yalıtımı vs. bana göre boş işler. İş bilgisayarımda açık mı? Açık. Ama FPS oyuncusu olarak online Windows XP bile kullandığım için hiç dert etmiyorum.

Ancak tecrube ister bunu yapabilmek herkes herkes ile ayni tecrubeye ayni bilgi birikimine sahip degil bu yuzden kisinin tecrubesini bilgi seviyesini bilmeden bence boyle tavsiyeler vermemek lazim sonra basi agriyabilir.

Ancak tecrube ister bunu yapabilmek herkes herkes ile ayni tecrubeye ayni bilgi birikimine sahip degil bu yuzden kisinin tecrubesini bilgi seviyesini bilmeden bence boyle tavsiyeler vermemek lazim sonra basi agriyabilir.

Hocam NVIDIA appten DLSS modelini preset k yaptım oyunu da DLSS kaliteye alıp orta yüksek ayarlarda oynayacağım.

1080p ultradada oynarsin DLSS acik. Iyi oyunlar!

Hocam teşekkür ederim ekstra bir sorum olacak ben 60 70 FPS oynayınca gözüme takılıyor gibi geliyor 180Hz monitör kullanıyorum G-SYNC açık aslında 60 FPS gayet yeterli ama gözüme akıcı gelmiyor bunun için ne yapabilirim?

Hangi monitoru kullaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…