Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Ya açık BitLocker anlamına geliyor ya da herhangi bir disk yazılımı buna sebep oluyor.
E
erawsyi
Ziyaretçi
BitLocker ile sürücü şifreleme yapmışsınızdır. Bu sebeple disklerin üzerinde kilit işareti görebilirsiniz. Veya kullandığınız bir program buna sebep oluyor olabilir.
Talent
Uzman
Sorunun kaynağını nasıl bulabilirim? BitLocker dediğiniz şeyi ben kendim bir şey yapmadım. Yüklemiş olduğum bir uygulama ile gelmiş olabilir.
BitLocker ile sürücü şifreleme yapmışsınızdır. Bu sebeple disklerin üzerinde kilit işareti görebilirsiniz. Veya kullandığınız bir program buna sebep oluyor olabilir.
Burada Windows güvenliği kısmından bugün cihaz güvenliğine pin atamamı istemişti. sebep bu olabilir mi?Ya açık BitLocker anlamına geliyor ya da herhangi bir disk yazılımı buna sebep oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aramaya BitLocker'ı yönet yaz ve çıkan ekranın resmini paylaş.
Talent
Uzman
Hallettim. Teşekkür ederim. Yönet kısmından kapattım. Peki açık olsa sıkıntı olur mu? Yararlı bir şey gibi.Aramaya BitLocker'ı yönet yaz ve çıkan ekranın resmini paylaş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Diskini şifreliyor, biri diskini alıp başka bir bilgisayara takarsa açamıyor şifreyi girmeden falan ama senin de şifreyi bilmen lazım.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-