Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Powershell yönetici açıp şu kodu yazabilir misin, olacak mı:Yeni format attım ancak güncelleme kaldırma kısmında bu güncelleme gözükmüyor. Yüklenenler bölümünde gözüküyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
wusa /uninstall /kb:5063878
Administrator haklari ile power shell acip
komutu ile var mi diye kontrol et. Varsa
ile kaldirabilirsin. Su komutu da yaz yine powershell'den. Windows geri yuklemesin ama.
Kod:
Get-HotFix | Where-Object {$_.HotFixID -eq "KB5063878"}
komutu ile var mi diye kontrol et. Varsa
Kod:
wusa /uninstall /kb:5063878
ile kaldirabilirsin. Su komutu da yaz yine powershell'den. Windows geri yuklemesin ama.
Kod:
New-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate" `
-Name "ExcludeWUDriversInQualityUpdate" -Value 1 -PropertyType DWord -Force
Blücher
Uzman
Administrator haklari ile PowerShell acip.
Kod:Get-HotFix | Where-Object {$_.HotFixID -eq "KB5063878"}
Komutu ile var mi diye kontrol et. Varsa.
Kod:wusa /uninstall /kb:5063878
İle kaldirabilirsin.
Maalesef bende işe yaramadı.
- Makaleler
- 1
Eğer kaldıramıyorsanız önemli verilerinizin yedeğini alın, dua etmekten başka geriye bir seçenek kalmıyor. Benim 1 TB diski sildi, çoğu veriyi kaybettim, diski raw formata sokuyor, sadece biçimlendirerek kurtarabiliyorsun. Önemli verilerin yedeğini al, disk %60'tan fazla dolu olmasın ve 50 GB üzeri veri transferi yapma bu süreçte fix gelene kadar.
Microsoft'la mücadele etmek zor, sonraki update'de 9800X3D ya da 5090 bozmayacaklarının garantisini verebilecek mi bu firma bundan sonra, orası meçhul.
Administrator haklari ile PowerShell acip.
Kod:Get-HotFix | Where-Object {$_.HotFixID -eq "KB5063878"}
Komutu ile var mi diye kontrol et. Varsa.
Kod:wusa /uninstall /kb:5063878
İle kaldirabilirsin. Su komutu da yaz yine PowerShell'den. Windows geri yuklemesin ama.
Kod:New-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate" ` -Name "ExcludeWUDriversInQualityUpdate" -Value 1 -PropertyType DWord -Force
Maalesef kaldırılmıyor. Arka planda uygulama açık değil.
O zaman sistemi guncellemeden onceki haline geri yukleyin. Bilgisayarin internet baglantisi kesik olsun. Yukaridaki kodlardan sonuncusunu uygulayip otomatik yuklenmesini engelleyeblirsiniz. sonra internet baglantisini acarsiniz.Maalesef kaldırılmıyor. Arka planda uygulama açık değil.
- Makaleler
- 1
LTSC sürümü kurun diyeceğim ama benim diğer makinede baktım, onda da kurulu bu güncelleştirme. Kaçışımız yok ama ben silebildim, neden silemiyorsunuz bilmiyorum açıkçası. Ben biraz geç kaldım tabi, 1 TB veri çöp oldu, orası ayrı. 50 GB'dan yüksek dosya yazmayın, disk %60'tan fazla dolu olmasın, tavsiye edilen şu an için bu.Maalesef kaldırılmıyor. Arka planda uygulama açık değil.
Umarım 5090 ya da 9800X3D'yi bozmaz Bill Gates, diğer seçenek de 1 aylığına PC kullanmamak
Aynen öyle, 1 ay PC'den LoL oynayacağına, açıp Mobile Legends oyna benim gibi, ama benim 1 TB disk silindi artık fark eden bir durum yok.Tek bir seçenek var o da bilgisayarı kapatıp güncelleme gelene kadar beklemek.
Virüsün yıllardır yapamadığını adamlar tek bir update ile yapmayı becerdi.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar