Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rehber: Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler
Windows 11'e geçme sebebim sadece ne kadar adam edilebileceğine bakmaktı. Daha önceki kullandığım bilgisayarlarda korkunç bir latency ve glitchler ile beraber başından soğumuştum. Bu sadece 11'e özel değildi. Windows 11 ile alakalı burada yazdığım çoğu şey Windows 10'un stock versiyonu için de...
Bu rehberimde en aşağıya inin. Orada manuel olarak nasıl değiştirildiğini anlattım. Olmazsa haber verin.
En kötü, Windows'un background'u çektiği klasörü komple silin. Birden fazla klasör olabilir, hepsini silip yeniden başlatıp baştan ayarlarsınız. O konuya bakın, harfiyen dosya yollarını takip edin. Sonra yazdıklarım işre
mrtsndnc
Başarılı
Önemli verileri yedekleyip format atın bence hocam.
Zaten en son gelen güncellemeyle Windows Update bozulmuştu. Media Creation Tool ile her şeyi saklayarak yeniden yükledim ve bu sorundan sonra sadece kilit ekranı böyle kaldı. Ayarlamalar yapsam da bu resim değişmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Rehber: Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler
Windows 11'e geçme sebebim sadece ne kadar adam edilebileceğine bakmaktı. Daha önceki kullandığım bilgisayarlarda korkunç bir latency ve glitchler ile beraber başından soğumuştum. Bu sadece 11'e özel değildi. Windows 11 ile alakalı burada yazdığım çoğu şey Windows 10'un stock versiyonu için de...
Bu rehberimde en aşağıya inin. Orada manuel olarak nasıl değiştirildiğini anlattım. Olmazsa haber verin.
En kötü, Windows'un background'u çektiği klasörü komple silin. Birden fazla klasör olabilir, hepsini silip yeniden başlatıp baştan ayarlarsınız. O konuya bakın, harfiyen dosya yollarını takip edin. Sonra yazdıklarım işre
Son düzenleme:
mrtsndnc
Başarılı
Teşekkür ederim.Rehber: Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler
Windows 11'e geçme sebebim sadece ne kadar adam edilebileceğine bakmaktı. Daha önceki kullandığım bilgisayarlarda korkunç bir latency ve glitchler ile beraber başından soğumuştum. Bu sadece 11'e özel değildi. Windows 11 ile alakalı burada yazdığım çoğu şey Windows 10'un stock versiyonu için de...techolay.net
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-