Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrtsndnc

Başarılı
Ekran görüntüsü 2024-05-23 043609.webp

Değiştirdiğim halde mavi resim çıkıyor.

Çözüm

Bu rehberimde en aşağıya inin. Orada manuel olarak nasıl değiştirildiğini anlattım. Olmazsa haber verin.

En kötü, Windows'un background'u çektiği klasörü komple silin. Birden fazla klasör olabilir, hepsini silip yeniden başlatıp baştan ayarlarsınız. O konuya bakın, harfiyen dosya yollarını takip edin. Sonra yazdıklarım işre
Önemli verileri yedekleyip format atın bence hocam.

Zaten en son gelen güncellemeyle Windows Update bozulmuştu. Media Creation Tool ile her şeyi saklayarak yeniden yükledim ve bu sorundan sonra sadece kilit ekranı böyle kaldı. Ayarlamalar yapsam da bu resim değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu rehberimde en aşağıya inin. Orada manuel olarak nasıl değiştirildiğini anlattım. Olmazsa haber verin.

En kötü, Windows'un background'u çektiği klasörü komple silin. Birden fazla klasör olabilir, hepsini silip yeniden başlatıp baştan ayarlarsınız. O konuya bakın, harfiyen dosya yollarını takip edin. Sonra yazdıklarım işre

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkür ederim.