Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rehber: Windows 11 Debloat ve Kişiselleştirme Yolculuğu & Karşılaştığım Sorunlar ve Çözümler
Windows 11'e geçme sebebim sadece ne kadar adam edilebileceğine bakmaktı. Daha önceki kullandığım bilgisayarlarda korkunç bir latency ve glitchler ile beraber başından soğumuştum. Bu sadece 11'e özel değildi. Windows 11 ile alakalı burada yazdığım çoğu şey Windows 10'un stock versiyonu için de...
Bu rehberimde en aşağıya inin. Orada manuel olarak nasıl değiştirildiğini anlattım. Olmazsa haber verin.
En kötü, Windows'un background'u çektiği klasörü komple silin. Birden fazla klasör olabilir, hepsini silip yeniden başlatıp baştan ayarlarsınız. O konuya bakın, harfiyen dosya yollarını takip edin. Sonra yazdıklarım işre
Physic
Üstün
Windows etkin mi?
Kilit ekranlarının varsayılan olarak kullanıldığı konumu internetten bulup oradaki dosyaları yedekleyip oraya kendi istediğin duvar kağıdını atabilirsin tek olarak.
Konumu atardım da hatırlamıyorum ve okula yürümekteyim şu an.
Konumu atardım da hatırlamıyorum ve okula yürümekteyim şu an.
mrtsndnc
Başarılı
Etkin.
İstediğin resmi internetten net olarak indir, resim görüntülenirken üstteki üç nokta kısmında ayarla olacak. Oradan kilit ekranı arka planı olarak ayarla.
Tamam deneyeceğim.
Kilit ekranlarının varsayılan olarak kullanıldığı konumu internetten bulup oradaki dosyaları yedekleyip oraya kendi istediğin duvar kâğıdını atabilirsin tek olarak.
Konumu atardım da hatırlamıyorum ve okula yürümekteyim şu an.![]()
Musait bir vakitte konumu atarsan memnun olurumİ yine de ilgin için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Musait bir vakitte konumu atarsan memnun olurum yine de ilgin için teşekkürler
C:/Windows/Web klasörleri altında olması lazım fakat onu denemeden önce şunu bir dener misiniz:
1. Başlat menüsünden sağ tıklayarak açınız ve CMD'yi çalıştır'ı açın.
2. Komut istemi penceresine “gpedit.msc” yazın ve Enter'a basın.
3. "Kilit ekranı görüntüsünü değiştirmeyi engelle" adlı ayarı açın ve açın.
4. Bilgileriniz için, bilgisayar yapılandırması> yönetim şablonları> denetim masası> kişiselleştirme bölümünde bulunur.
5. Ayarın penceresi açılır, yapılandırılmamış'ı seçin ve Tamam'a dokunun.
6. Diğer alternatif yöntem bu ayarı devre dışı bırakmaktır. Diğer bir deyişle, devre dışı'yı seçin ve yukarıdaki pencerede Tamam'a tıklayın.
7. Sonrasında ekran görüntüsünü değiştirmeye çalışın.
mrtsndnc
Başarılı
C:/Windows/Web klasörleri altında olması lazım fakat onu denemeden önce şunu bir dener misiniz:
4. Bilgileriniz için, bilgisayar yapılandırması> yönetim şablonları> denetim masası> kişiselleştirme bölümünde bulunur.
6. Diğer alternatif yöntem bu ayarı devre dışı bırakmaktır. Diğer bir deyişle, devre dışı'yı seçin ve yukarıdaki pencerede Tamam'a tıklayın.
Benim işletim sistemim Home, bende olmuyor.
Denedin mi?
mrtsndnc
Başarılı
Denedim olmadı yine aynı mavi resim.
Manuel olarak
gpedit.msc yükledim zaten yapılandırılmadı yazıyor. Devre dışı bıraktım sonuç aynı halen.Ne yapsam da o mavi resim kilitlenmiş, onu gösteriyor. Konumunu buldum sildim farklı resim koydum yeniden mavi resmi yerleştiriyor. Fix ya da ayarlarını sıfırlayacak bir şey yok mu acaba kilit ekranı için?
Önemli verileri yedekleyip format atın bence hocam.Denedim olmadı yine aynı mavi resim.
Manuel olarakgpedit.mscyükledim zaten yapılandırılmadı yazıyor. Devre dışı bıraktım sonuç aynı halen.
Ne yapsam da o mavi resim kilitlenmiş, onu gösteriyor. Konumunu buldum sildim farklı resim koydum yeniden mavi resmi yerleştiriyor. Fix ya da ayarlarını sıfırlayacak bir şey yok mu acaba kilit ekranı için?
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-