Yer
Samanyolu Galaksisi
Selamlar.

Edge tarayıcıda, Discord'da, Visual Studio'da yani hemen hemen çoğu programda bu sorunla arada bir de olsa karşılaşıyorum. Uygulamaların bazı bolgeleri takılıyor. Oyunlarda bu sorunlarla karşılaşmadım hiç ama Windows tarafında bu sorunlarla karşılaşıyorum maalesef. Donanım hızlandırma ayarını kapattığımda da pek çözüldüğünü söyleyemem sorununun, aksine donanım hızlandırmayı kapattığım programlar kasarak çalışıyor. Sistemi geçen günlerde kurdum. Temiz bir sistem yani. Tüm sürücüler de güncel.

İşin ilginç yanı ben bunu monitörümde apaçık görürken OBS ile ekran kaydı aldığımda kayıtta hiçbir sorun görünmüyor. Sebebi ne olabilir ki?

Telefonumdan video kaydı aldım. Önce ekranı ve sorunu gösteriyorum, ardından aynı anda OBS ile aldığım kaydı durdurup kaydı izletiyorum ve o kaydın hatanın çıktığı esnada sorunsuz çıktığını görüyorum. Her neyse, video aşağıda.

RTX 5080
R9 9950X3D
32 GB 6200 Mhz DDR5 RAM
Windows 11 Pro 25H2

Nvidia 577.00 versiyon surucu ile denediniz mi? 58X suruculerde yasanabiliyor bu durum.
MPO Disable yapan bir regedit dosyasi var. Nvidia da yillar once kendi yardim sayfasinda paylasmis. Onu yaptigimda bu durum duzeldi. İlginc bir durum. Arastirdigimda suclu Windows cikiyor.

MPO Disable yapan bir regedit dosyasi var. Nvidia da yillar once kendi yardim sayfasinda paylasmis. Onu yaptigimda bu durum duzeldi. İlginc bir durum. Arastirdigimda suclu Windows cikiyor.
Bu tur durumlarda link vermeniz iyi olur. Konuya bakan baskasi da cozumu kullanabilir boylece.

Bahsettiginiz dosya su olmali: