Ömer_Yeter
Yetkin
Ben 24H2 kullanıyorum, hatta şimdi Insider'a geçeceğim. Sizce nasıl?
Sizce artık oturmuş bir işletim sistemi mi?
İşte hocam benim dediğim olay yok.@Learnof, Sağa taşınmıyor. Sadece iki seçenek var.
Eki Görüntüle 138762
Dikey ve yana taşımayı ise bu sekmede göremedim. Muhtemelen o yardımcı programlar sayesinde olur. Windows 10'da vardı, bunda olmaması kötü olmuş.
Gerçi benim için hava hoş, görev çubuğu gizli kullanıyorum.
Hocam Windows 11'e oldum olası ısınamadım. Daha birçok eksik özellik var ama ilk aklıma geleni söylemiştim. Sanırım Windows 11 hiçbir zaman kullanmayacağım bir sürüm olacak.@Learnof, https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-11de-goerev-cubugunun-yerini-degistirme.1552930/
Şöyle bir konu buldum. Bir regedit ayarı ile halledilebiliyormuş.
Bende "StuckRects3" olmadığı için atıp paylaşamadım. Eğer olsaydı paylaşır atardım kendimde deneyip. Muhtemelen bu klasörü oluşturup o değerleri girdiğinizde olacaktır. Fakat şahsen ben bu kadar uğraşmak yerine program ile yapar geçerdim.
Hayır hocam Windows 11'de görev çubuğunun pozisyonunu değiştiremiyorsunuz emin misiniz?
Bunun için yardımcı program bile yapmışlar. Acaba farklı bir sürüm mü kullanıyorsunuz? Ben 3 ay önce denemiştim.
Ben 24H2 kullanıyorum, hatta şimdi Insider'a geçeceğim. Sizce nasıl?
Insider tarafı güzel, yaklaşık 9 aydır Selenium buildindeydim bir sorun yaşamadım.
Oyun oynamıyorum, o yüzden performansı hakkında bir şey diyemem.