Merhaba güncel olarak Windows 11 Pro 24H2 kullanıyorum şu an. Ama boşta 5 GB ve üzeri RAM kullanımı oluyor. Laptopumun ekrann kartı dahili olduğu için oyun falan oynamayı seviyorum ve oyun oynarken RAM sorunu çıkıyor. RAM'i yükseltilemiyor maalesef. Bahsettiğim gibi böyle hafif az kaynak tüketen bir Windows 11 Pro sürümü var mıdır? Ayrıca bende Windows 11 Pro sürümünü mas ile etkinleştirdim. Linux'a geçmeyi düşünmüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Windows 11 Enterprise LTSC.
Tiny11 yada Windows 11 24H2 LTSC kullanmalısın.Merhaba güncel olarak Windows 11 Pro 24H2 kullanıyorum şu an. Ama boşta 5 GB ve üzeri RAM kullanımı oluyor. Laptopumun ekrann kartı dahili olduğu için oyun falan oynamayı seviyorum ve oyun oynarken RAM sorunu çıkıyor. RAM'i yükseltilemiyor maalesef. Bahsettiğim gibi böyle hafif az kaynak tüketen bir Windows 11 Pro sürümü var mıdır? Ayrıca bende Windows 11 Pro sürümünü mas ile etkinleştirdim. Linux'a geçmeyi düşünmüyorum.
Öncelikle video olarak izlemek isteyenleri Techolay Sosyal YouTube kanalına yönlendiriyorum:
Not: İndireceğiniz ISO dosyası şu anda sadece İngilizce olarak bulunmaktadır. Ekstradan 8 GB veya daha üstü bir RAM'e sahip olmanız gerektiğini de unutmayınız.
ISO dosyasını indirin ve Rufus ile flash belleğinize yazdırın. Kurulum için izleyebilirsiniz:
- Öncelikle, hazırladığımız ISO...
- Emir
- 24h2 enterprise ltsc windows windows 11
- Forum: Windows 11
Son düzenleyen: Moderatör:
0xraptoRwave
Üstün
Windows 11 LTSC kurup Debloat+Telemetri kapatabilirsiniz.
Hesenoff044
Uzman
Bence Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü kur gitsin bende halihazırda kurulu. Kanıtlı bir şekilde fotoğraf da var.
Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü ISO dosyasını bulabilmek için bilgisayar bilişim net sitesinde bulabilirsin.
Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü ISO dosyasını bulabilmek için bilgisayar bilişim net sitesinde bulabilirsin.
Dosya Ekleri