Çıkabilir ama pek beklentim yok artık devrimsel yenilikler büyük değişiklikler göz okşayan bir görsel dizayn olmuyor yeniliklerin tamamı ruhsuz ve sıkıcı.

Ya aslında Microsoft Solitaire ve Mayın Tarlasında bile Windows 3.1'den kalma oyun temaları sunuyor hani neden bir Classic, Luna veya Aero teması sunmaz Win11'de anlamış değilim. Tee Win7 zamanında bile 98 temaları seçebiliyordun.

En güzeli Win98'di ama bir tema değiştirdiğin zaman fare imlecinden klasör simgelerine kadar her şey değişirdi.

Windows 10'un son sürüm olarak konumlandırılmasının ardındaki müsebbibin Windows 11 için de tedavülde kabil olduğunu mütalaa ediyorum. Microsoft bütün bir biçimde hizmet olarak yazılım (SaaS) tarzını ifa etmek istiyor olabilir. İhtimal ki öyle olursa Windows 12 gelmeyecektir; bunu zaman gösterecektir.

Microsoft'a belli olmaz ama 2-3 yıl daha geleceğini düşünmüyorum. Win11 24H2 güncellemesi en büyük güncellemelerden biri olacak. Win11'e daha çok yoğunlaşıyor Microsoft o yüzden Win12 gelmez büyük ihtimalle.

Windows 11 çıkalı 3 yıl oldu. Ve 11'e son sürüm falan demediler. Genelde 3-5 yıl ara ile yeni Windows geliyor. 2026'ya kadar görmüş oluruz.