duranforreal
Üstün
Neyse ona da bakarım ilgilenen Herkese teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse ona da bakarım ilgilenen Herkese teşekkür ederim.
Eski sistemler için dediğim sürüm daha iyi hocam, sık sık Windows 9 olarak anılır topluluk içinde.
IoT LTSC'yi normal kullanıcıya hiçbir şekilde önermiyorum, kendisi son sistem kullanıcıları için değil.Sistemi yeterse 10 IoT LTSC sürümüne de bakabilir.
Hocam sistem;IoT LTSC'yi normal kullanıcıya hiçbir şekilde önermiyorum, kendisi son sistem kullanıcıları için değil.
@duranforreal sistem nedir, Windows 7 artık oldukça eskidi ve güncelleme almayan bir OS. Uygulamalar da artık Windows 10'a göre optimizasyon ve tasarlama yapılıyor.
Hard disk mi kullanıyorsun yoksa SSD mi? Windows 10 2015-2016 LTSB kullanmanızı öneririm bu sistemle hocam.Hocam sistem;
AMD Athlon II X4 640
NVIDIA GeForce 9500GT
FOXCONN A74ML 3 4GB RAM
Harddisk Kullanıyorum (SATA1)Hard disk mi kullanıyorsun yoksa SSD mi? Windows 10 2015-2016 LTSB kullanmanızı öneririm bu sistemle hocam.
Türkçe kullancağım derseniz entegre edilmiş hali var.Harddisk Kullanıyorum (SATA1)
Internet Archiveden indiriyorum sorun olur mu?
Bu linkden: Windows 10 Enterprise - LTSB 2016 (English) x64 : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Türkçe kullancağım derseniz entegre edilmiş hali var.
Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi
Not: Web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz. Arkadaşlar biliyorsunuz eski bilgisayarlar için çoğunlukla LTSB veya LTSC sürümleri öneriyoruz. İşte bu yüzden internetten LTSB ve LTSC sürümlerinin Türkçe ISO...www.technopat.net