rpmb

Üstün
Yer
mt_boot.c

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 İndirme linki:
Dotexe1337, dün akşam Extended Kernel v4.5'i yayınladı. Biz v5'i bekliyorduk, nedir bu v4.5?

"Yani, sanırım bunu yapacağız. Bazılarınızın bildiği gibi, Extended Kernel'in eski bir supporter beta yapısı yakın zamanda sızdırıldı. Ve bunu, v4'ten bu yana epey zaman geçtiği gerçeğiyle birlikte (ki V4 sürümü oldukça sorunluydu) ve halka açık olarak ücretsiz bir şeyler çıkarmak istediğimi göz önünde bulundurarak, en son supporter beta sürümünü yayınlayacağım (Interim Release 202409021354). Bir çeşit "v4.5" olarak herkese açık iken, Extended Kernel v5'e yönelik çalışmalar devam ediyor."
"
Hayır, burada moderatörlük yapan ve birkaç ay önce yaşanan bir dizi iç kavgadan sonra yasaklanan birisi, bir alt hesapla tekrar sunucuya katıldı, bağış yaptı ve ardından Kemono Party'ye (bir korsanlık sitesi) bazı eski buildleri koydu.)"

Peki bu sürüm bize hangi yenilikleri getiriyor?
  • Internet Explorer güvenlik uyarısı kaldırıldı. Artık uygulamalarınızı açabileceksiniz. Uyarının bir örneği
  • Masaüntünüzde kurulumdan sonra beliren Test Modu yazısı kaldırıldı. Yazının bir örneği
  • GetVersionExW service pack Field'ı düzeltildi.
  • GetVersionExW global modu düzeltildi.
  • UXTheme yaması eklendi.
  • Bozuk olan birkaç kernel32 fonksiyonu kaldırıldı (daha sonra tekrar eklenecek).
  • Kernel32 fonksiyonları eklendi. Eklenenler: CreateFile2, GetSystemTimePreciseAsFileTime, LoadPackagedLibrary, SetProcessInformation, GetProcessInformation, DelayLoadFailureHook.
  • 64-bit kernel32 binary dosyasındaki boş boş duran. Edata bölümleri kaldırıldı.

İndirme linki:​

dotexe1337 abimiz daha sitesine eklememiş. Ben de kendim indirip upload ettim. Sitesine ekleyince paylaşırım.

SHA256 (Kesinlikle kontrol edin!): 62163DDR28DD151AEC66972828076300C344006597456E35295B7C61E9F520bfe

1725453002426.webp

Kurulum aynı. Dosyaları çıkartıyorsunuz ve install.bat'ı yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.
Dotexe1337'nin önerdiği ISO dosyası: Windows 7 Multiple Editions (Updated To 2020-01 v3) : k4sum1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Benim önerim: Windows 7 Updated v5 : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Kendim indirip upload ettiğim ISO: Windows 7 Updated v5 RC1 2020 Debloat.iso

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav hangi extended kernel Türk yapımı idi?

Normalde xtend ekibi dotexe kernelini modifiye ederek yapacaktı. Ama uzun süre v5'i bekledik. Dotexe çıkartmayınca @Physic vxkek kullanmaya karar verdi. İyi ki öyle yapmış. Yoksa hem bu kadar süre v4'ten hiçbir farkı olmayan bir kernel için bekleyeceklerdi.

Sizin extended kerneliniz varsa, bizim de Ultra'mız var!

Ultracı ile dalga geçmeyin 😡

Bensiz.