Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

er3n

Uzman
Makaleler
1
Yer
Erzurum
Kaç gündür içimde bir şey var, Windows 7 kullan diyor. bu dönemde Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı? Sistemim düşük ve Windows 11 kullanmaktan bıktım (10'a geçmeyeceğim).

Çözüm
Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı?
Steam: Steam for Windows 7, 8 and 8.1 : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Chrome: GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and up
Edge: EDGE 128-Win7

Steam'i sorunsuz şekilde kullanıyorum.
Untitled.webp
Kaç gündür içimde bir şey var, Windows 7 kullan diyor. bu dönemde Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı? Sistemim düşük ve Windows 11 kullanmaktan bıktım (10'a geçmeyeceğim).
Kullanabilirsiniz ama biryerlerde sorun yaşamanız muhtemel, bazı uygulamalar desteklemiyor.

Çözüm
Ofis bilgisayarımda sistem özellikleri dolayısıyla Windows 7 kurulu. Steam hakkında fikrim yok ancak Chrome tarayıcıyı ve ihtiyacım olan tüm uygulamaları sorunsuz kullanıyorum. Yine de elzem değilse tavsiye etmem.

Supermium kur. Chromium tabanlı ve açık kaynaklıdır. Steam'i ise kurmanın yolu yok. Güncelleme geldiği an açılmaz.

Kaç gündür içimde bir şey var, Windows 7 kullan diyor. Bu dönemde Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı? Sistemim düşük ve Windows 11 kullanmaktan bıktım (10'a geçmeyeceğim).

Tarayıcı.
R3dfox Esr
Supermium
Edge

Antivirüs.
Avg
Kaspresky Free
Microsoft Security Essentials

İstersen vxkev kullanabilirsin oda indirme bağlantısı.

Tarayıcı.
R3dfox Esr
Supermium
Edge

Antivirüs.
Avg
Kaspresky Free
Microsoft Security Essentials

İstersen vxkev kullanabilirsin oda indirme bağlantısı.

Güvenlik güncellemesi olmadıktan sonra antivirüs işe yaramaz.