Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam: Steam for Windows 7, 8 and 8.1 : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet ArchiveChrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı?
Chrome: GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and up
Edge: EDGE 128-Win7
Steam'i sorunsuz şekilde kullanıyorum.
Greatest
Uzman
Kullanabilirsiniz ama biryerlerde sorun yaşamanız muhtemel, bazı uygulamalar desteklemiyor.Kaç gündür içimde bir şey var, Windows 7 kullan diyor. bu dönemde Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı? Sistemim düşük ve Windows 11 kullanmaktan bıktım (10'a geçmeyeceğim).
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Steam: Steam for Windows 7, 8 and 8.1 : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet ArchiveChrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı?
Çok kurasım var da üşeniyorum.Steam: Steam for Windows 7, 8 and 8.1 : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Eki Görüntüle 102494
Lessra
Başarılı
Steam: Steam for Windows 7, 8 and 8.1 : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Eki Görüntüle 102494
Hocam özel değilse masaüstü wallpaperinizi atma şansınız var mı?
Winner
Üstün
Supermium kur. Chromium tabanlı ve açık kaynaklıdır. Steam'i ise kurmanın yolu yok. Güncelleme geldiği an açılmaz.Kaç gündür içimde bir şey var, Windows 7 kullan diyor. bu dönemde Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı? Sistemim düşük ve Windows 11 kullanmaktan bıktım (10'a geçmeyeceğim).
DefenderNinja
Yetkin
Kaç gündür içimde bir şey var, Windows 7 kullan diyor. Bu dönemde Chrome Steam Edge vb programları kullanmam için bir yol var mı? Sistemim düşük ve Windows 11 kullanmaktan bıktım (10'a geçmeyeceğim).
Tarayıcı.
R3dfox Esr
Supermium
Edge
Antivirüs.
Avg
Kaspresky Free
Microsoft Security Essentials
İstersen vxkev kullanabilirsin oda indirme bağlantısı.
GitHub - commandcontrolQ/VxKex: Archive of the VxKex repository before it was taken down (21/07/24)
Archive of the VxKex repository before it was taken down (21/07/24) - commandcontrolQ/VxKex
Cartelle
Uzman
Steam: Steam for Windows 7, 8 and 8.1 : Valve : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Eki Görüntüle 102494
Hocam vienna teması değil mi bu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik güncellemesi olmadıktan sonra antivirüs işe yaramaz.Tarayıcı.
R3dfox Esr
Supermium
Edge
Antivirüs.
Avg
Kaspresky Free
Microsoft Security Essentials
İstersen vxkev kullanabilirsin oda indirme bağlantısı.
![]()
GitHub - commandcontrolQ/VxKex: Archive of the VxKex repository before it was taken down (21/07/24)
Archive of the VxKex repository before it was taken down (21/07/24) - commandcontrolQ/VxKexgithub.com